Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Charlie Cox și Vincent D'Onofrio vor juca din nou împreună, în viitoarea serie Marvel - "Echo"

Cei doi actori intră din nou în pielea personajelor care i-au consacrat: Daredevil și The Kingpin. Reuniunea are loc în contextul unei noi serii Marvel intitulată "Echo". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Charlie Cox și Vincent D'Onofrio în "Daredevil"
Charlie Cox și Vincent D'Onofrio în "Daredevil" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Charlie Cox și Vincent D'Onofrio, care au interpretat personajele clasice din benzile desenate Marvel, Daredevil, respectiv, The Kingpin, s-au alăturat distribuției. "Echo" se dorește a fi un spinoff al unui alt serial Marvel, "Hawkeye". "Echo" se filmează în prezent în Atlanta.

Pentru Cox și D'Onofrio, reunirea vine la aproximativ patru ani de la ultimul sezon "Daredevil". Charlie Cox a jucat rolul lui Matt Murdock/Daredevil pe parcursul celor trei sezoane (2015-2018), în timp ce Vincent D'Onofrio a interpretat antagonistul principal  - Wilson Fisk/Kingpin - în primul și al treilea sezon "Daredevil". Duo-ul a devenit unul dintre favoriții fanilor și a stabilit un reper pentru cum ar putea arăta un conflict între supererou și răufăcător. Perioada lui Cox ca Daredevil a fost scurtată de Netflix, când a anulat "Daredevil" în 2018. Între timp, Disney și-a lansat propriul serviciu de streaming și a colecționat toate producțiile Marvel.

"Echo" spune povestea protagonistei Maya Lopez, un supererou surd care se întoarce în orașul natal pentru a se reconecta cu rădăcinile sale amerindiene. Evident, călătoria nu este una lipsită de peripeții, iar Maya se va reîntâlni cu câteva personaje cu care fanii Marvel sunt deja familiarizați. Printre acestea se numără Kingpin. Maya și Kingpin s-au confruntat în finalul seriei "Hawkeye", asta după ce protagonista a aflat că el a fost responsabil pentru moartea tatălui ei. Ultima scenă o vede pe Maya îndreptând o armă spre Kingpin.

Distribuția serialului "Echo" îi va cuprinde pe mai mulți actori din "Hawkeye", printre care Zahn Clarnon, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning și Graham Greene. Sydney Freeland și Catriona McKenzie regizează episoadele, cu Marion Dayre în calitate de scenarist principal. "Echo" ar urma să se lanseze în 2023.

Trending