Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Cargo și White Walls au participat la proiectul "Musink for Humanity", o compilație înregistrată în scopuri caritabile

Asociațiile non-profit Ink for Humanity și Bikers for Humanity au lansat în această vară prima compilație muzicală 100% românească ce include piese compuse pentru promovarea culturii tatuajelor. Printre trupele și artiștii care s-au alăturat proiectului "Musink for Humanity" se numără Cargo, Altar și White Walls. Misiunea campaniei este să îndrume cât mai mulți iubitori de artă și muzică rock în direcția de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Publicat

pe

Compilație muzicală pentru programe sociale
Compilație muzicală pentru programe sociale │ FOTO: PR

Povestea frumoasă cu motocicliști, cu creatori de tatuaje și artiști, oameni minunați ce au o inimă uriașă, continuă cu noi fapte bune. Muzica și arta tatuajului fac bine, mai ales împreună. Pasiunea pentru tatuaje și muzică a dat naștere acestui proiect umanitar, care aduce împreună unele dintre cele mai importante trupe din România cu câte-un nou single în care cântă despre tatuaje.

"După succesul piesei "Next Level Tattoo" by Adrian Igrișan (feat. Monica Anghel, Luminița Anghel, Toni Dijmarescu și Freaka DaDisk), ne-am propus să aducem împreună diverși artiști care să compună câte o melodie, în stilul propriu al fiecăruia, având ca idee centrală lumea tatuajului", declară Asociația Tattoo & Piercing.

"Musink for Humanity", o nouă colecție de piese înregistrate de trupe ca Antract, Cargo și White Walls

Printre trupele participante, care promovează tatuajele ca simbol al identității și culturii sociale și provoacă percepția conform căreia tatuajele servesc doar o funcție individualistă, decorativă, regăsim: Cargo, Antract, Altar și White Walls. Piesele din colecția "Musink for Humanity" prezintă și ne ajută să înțelegem modul în care menirea unui artist pe pământ este aceea de a dărui.

Colecția de single-uri înregistrate în 2022, exclusiv pentru această cauză, se numește "Musink for Humanity" și poate fi achiziționată din magazinele de specialitate atât în formatul digital, cât și pe suport fizic în formatul digipack CD si 12″ LP vinil, ediție limitată. Toate fondurile generate vor fi folosite pentru evenimentele caritabile deja cunoscute, organizate de asociații, donații la case de copii și evenimente pentru grupuri sociale defavorizate. De asemenea, prin implicarea trupelor participante, organizatorii vor să readucă zâmbetul tuturor celor care au nevoie, ajutând necondiționat, transparent și cu dedicație.

"Mintea noastră are o putere incredibilă și poate face minuni, iar susținută de o inimă darnică, universul poate să ia altă formă. Evident universul celor din jurul nostru care nu au fost suficient de norocoși să aibă ce avem fiecare dintre noi acum și din care putem dărui mai departe", precizează Asociația Bikers for Humanity.

Lansarea oficială a colecției "MusInk for Humanity" a avut loc în cadrul festivalului Bikers for Humanity de la sfârșitul lunii iunie, la Brezoi, unde formația Cargo a susținut un concert extraordinar și a cântat în premieră melodia nouă numită "Cruce-n destin", una dintre cele 17 piese dedicate scopurilor caritabile din tracklist.

Tracklist "Musink for Humanity":

  1. Intro – Creation (Paul Booth feat. Claudiu Cîrțînă)
  2. Altar – The Game
  3. Cargo – Cruce-n destin
  4. MBP – Skin
  5. C.A.S.H. – Ink-curable
  6. Anton – Cerneală albastră
  7. The Sign – Dreams
  8. Punkarta – Tatuaje
  9. Nor-Man-Dee – Tattooed On My Soul
  10. Antract – Adu-o
  11. Scarlet Aura – Rock în sânge și voință
  12. Gothic – We Are The Underground
  13. Nexus – Draw Under My Skin
  14. White Walls – The Gift
  15. Scandal – Tattoos
  16. Trans Express – Blue On My Skin
  17. Next Level Family – Next Level (feat. Adrian “Baciu” Igrișan, Bob Tyrrell, Monica Anghel, Luminița Anghel, Freakadadisk, Toni Dijmărescu, Andrei Coman)
Comentează

Trending