Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Brașov Folk Festival revine în 2022; Ce artiști concertează

O nouă ediție Brașov Folk Festival va avea loc în perioada 26 - 28 august 2022. Evenimentul se va desfășura la Bastionul Țesătorilor, pe scenă urmând să urce artiști precum Ducu Bertzi și Marius Matache.

Publicat

pe

Brașov Folk Festival 2022
Brașov Folk Festival 2022

Brașov Folk Fest revine în 2022 cu un lineup pe gustul tuturor iubitorilor acestui fenomen muzical. Pe scena amplasată în cadrul bastionului, un loc cu o bogată semnificație istorică, vor urca o parte dintre cei mai îndrăgiți folkiști, printre care Marius Matache, Titus Constantin și Ducu Bertzi. La fel ca și la prima ediție, cu ocazia acestui festival vor fi premiate câteva personalități importante din peisajul cultural autohton, care au susținut și promovat fenomenul muzical din România.

Programul Brașov Folk Festival 2022:

  • Vineri, 26 august: Ducu Bertzi & Friends, Magda Puskas & Ioan Onișor, Titus Constantin
  • Sâmbătă, 27 august: Folk Frate, Cătălin Stepa, Spam
  • Duminică, 28 august: Ocru, Ovidiu Mihăilescu, Marius Matache

Prețurile biletelor la Brașov Folk Festival 2022:

Biletele și abonamentele sunt în număr limitat (doar 100 de bucăți) și pot fi achiziționate online la următoarele prețuri:

  • Bilet de o zi - 59 lei
  • Abonament pentru cele trei zile - 129 lei

*Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

*Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet/abonament la preț întreg și de însoțitor.

Despre Brașov Folk Festival

"Brașov Folk Festival 2022" dorește să se adreseze atât iubitorilor de muzică folk, cât și pasionaților de istorie, care cu această ocazie pot îmbina excelent momente unice petrecute în Bastionul Țesătorilor cu acorduri muzicale și versuri scrise de mari poeți români (unii dintre ei chiar locali).

Bastionul Țesătorilor este un turn ce a fost apărat și întreținut de breasla țesătorilor de in, a fost construit în două etape, între anii 1421-1436 și 1570-1573, un obiectiv turistic foarte important pentru orașul Brașov, ceea ce face ca această locație să fie unică și excelentă pentru un astfel de proiect.

PUBLICITATE
Comentează

Trending