Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește trailerul "The Sandman", un nou serial fantasy ce va fi disponibil pe Netflix

Netflix continuă să își delecteze abonații cu producții care mai de care mai interesante. Serialul "The Sandman" se numără printre acestea, primind un trailer oficial, precum și o dată de lansare. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "The Sandman"
Trailer "The Sandman" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Detalii despre noua producție "The Sandman" au fost oferite în cadrul Netflix Geeked Week, un eveniment ce prezintă evenimente din toate genurile, centrat pe serialele, filmele şi jocurile Netflix. Astfel, cei interesați au putut vedea câteva imagini ale noului serial și au aflat că va fi lansat oficial pe data de 5 august.

Trailerul "The Sandman" îl prezintă pe Tom Sturridge, ca Morpheus sau Dream (Visul), personificarea viselor și a tot ceea ce nu este realitate. În intriga serialului, Dream este unul dintre "Nesfârșiți" (Endless), un grup de șapte ființe care reprezintă forțe naturale precum Moartea sau Dorința. Dream fusese capturat și întemnițat de un grup de vrăjitori, dar acum reușește să evadeze și să se întoarcă pe tărâmul său, doar pentru a descoperi că acesta a căzut în paragină în anii lui de captivitate.

Mai multe, trailerul prezintă alți membrii ai distribuției precum Gwendoline Christie în rolul lui Lucifer, Vivienne Acheampong ca bibliotecara Lucienne, Jenna Coleman ca detectivul ocult Johanna Constantine, Kirby Howell-Baptiste ca Moartea - sora lui Dream sau Boyd Holbrook în rolul antagonistului The Corinthian. Printre alți actori care vor juca în "The Sandman" se numără Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Mason Alexander Park, Donna Preston, Joely Richardson, David Thewlis, Kyo Ra, Stephen Fry, Razane Jammal, Sandra James-Young și Patton Oswalt.

Serialul "The Sandman" este bazat pe benzile desenate cu același nume de la DC Comics, create de Neil Gaiman. Seria a cuprins 75 de numere, publicate între 1989 și 1996 și s-a făcut remarcată printr-o varietate de subiecte literare, mitologice și istorice. "The Sandman" este considerată una dintre cele mai bune serii de benzi desenate, câștigând peste 20 de premii Eisner și primind mai multe spin-off și miniseriale.

TRAILER "The Sandman":

Trending