Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi primele imagini din "Wednesday", serialul de pe Netflix regizat de Tim Burton - VIDEO

Netflix a lansat primul teaser pentru viitorul serial regizat de Tim Burton - "Wednesday". Din distribuție fac parte și doi români. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești teaserul.

Publicat

pe

Teaser "Wednesday"
Teaser "Wednesday" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Teaserul pentru "Wednesday" a fost lansat în cadrul Netflix’s Geeked Week, unde serviciul de streaming a lansat teasere și trailere pentru proiectele viitoare ce vor ajunge pe platformă. "Wednesday" nu a primit încă o dată de lansare. Publicațiile de profil, însă, estimează că ar ajunge pe Netflix în toamna acestui an, de Halloween.

Actrița Jenna Ortega o va interpreta pe Wednesday Addams, un personaj devenit emblematic în cultura cinematografică. Din primele imagini, o vedem pe Ortega purtând codițe împletite și o rochie sobră. Actrița este filmată din diferite prim-planuri, înainte ca o imagine de ansamblu să o prezinte ieșind din umbră și dezvăluindu-și întregul look. Thing, mâna neîncorporată, aterizează pe umărul ei și amândoi își pocnesc degetele - o referire la clicurile distinctive ale degetelor din piesa tematică "The Addams Family".

Seria "Wednesday" a fost confirmată de Netflix în februarie 2021, cu Tim Burton ca regizor. Apoi, protagoniștii a fost dezvăluiți: Jenna Ortega ca Wednesday Addams, Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán în rolul părinților lui Wednesday, Morticia și Gomez Addams. Isaac Ordonez îl va interpreta pe fratele lui Wednesday, Pugsley. Românii Victor Dorobanțu și George Burcea completează Familia Addams ca Thing, respectiv Lurch.

Distribuția îi mai include pe Riki Lindhome, Jamie McShane, Percy Hynes White, Gwendoline Christie, Thora Birch, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Georgie Farmer, Naomi Ogawa și Moosa Mostafa. Mai mult, actrița Christina Ricci care a interpretat-o pe Wednesday Addams în filmele din anii "90 - "The Addams Family" și "Addams Family Values" - se va alătura serialului într-un rol încă nedezvăluit.

TEASER "Wednesday":

Trending