Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Squid Game" devine realitate; un concurs bazat pe serialul Netflix urmează să fie lansat

Netflix a dat undă verde unei competiții bazate pe serialul "Squid Game". Intitulat "Squid Game: The Challenge", concursul va oferi marelui câștigător un premiu de peste patru milioane de dolari. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Squid Game: The Challenge
Squid Game: The Challenge │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Netflix se pregătește să-și transforme unul dintre cele mai de succes seriale într-o competiție adevărată. "Squid Game: The Challenge" va implica 456 de jucători, care se vor lupta pentru marele premiu de 4,56 milioane de dolari. Potrivit unui comunicat de presă, jucătorii vor trece printr-o serie de probe inspirate de serialul original, dar vor lua parte și la noi "teste" surprinzătoare.

Doritorii se pot înscrie la casting pe site-ul SquidGameCasting. Singura cerință este ca participanții să fie vorbitori de limba engleză.

"Squid Game a luat lumea cu asalt cu povestea captivantă și scenele emblematice ale regizorului Hwang. Suntem recunoscători pentru sprijinul său pe măsură ce transformăm lumea fictivă în realitate prin această competiție masivă. Fanii serialului se vor îmbarca într-o călătorie fascinantă și imprevizibilă, în timp ce cei 456 de concurenți vor trece prin cea mai mare competiție din toate timpurile, plină de adrenalină și răsturnări de situație, cu cel mai mare premiu în bani", a declarat Brandon Riegg, vicepreședintele Netflix pentru seriale și  documentare unscripted.

"Squid Game: The Challenge" va fi filmat în Marea Britanie și va avea 10 episoade. Este o coproducție Studio Lambert și The Garden. Vestea despre viitoarea competiție vine după ce, zilele trecute, Netflix a anunțat lansarea celui de-al doilea sezon din "Squid Game". Creatorul Hwang Dong-hyuk a confirmat revenirea atât a lui Gi-hun, cât și a lui Front Man.

VIDEO: "Squid Game: The Challenge"

Comentează

Trending