Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile" - TRAILER

Shawn Mendes își sporește cariera cu un nou proiect. Este vorba despre filmul "Lyle Lyle Crocodile", o adaptare a unei povești pentru copii scrisă de Bernard Waber. Te invităm să urmărești trailerul peliculei și să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Lyle Lyle Crocodile"
Trailer "Lyle Lyle Crocodile" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Pe cât de fascinanți sunt crocodilii, pe atât sunt de periculoși. Învățăm să îi privim de la distanță și să le respectăm mediul natural. Cu toate acestea, Lyle este o reptilă prietenoasă, capabilă să formeze adevărate conexiuni cu oamenii. Mai mult, are un talent muzical înnăscut.

Bazat pe povestea cu același nume scrisă Bernard Waber, filmul îi are în prim plan pe membrii familiei Primm: doamna Primm (Constance Wu), domnul Primm (Scoot McNairy) și fiul lor Josh ( Winslow Fegley). Aceștia se mută într-un apartament din New York și fac o descoperire șocantă. În podul casei lor locuiește un crocodil. În timp ce doamna Primm și principalul dușman al lui Lyle, domnul Grumps (Brett Gelman), sunt îngroziți de animal, Josh și proprietarul lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), îi asigură că animalul este blând - la urma urmei, - "poartă o eșarfă și știe să cânte". Intră în scenă Shawn Mendes, care interpretează o serie de piese originale scrise pentru această peliculă.

Cântărețul canadian a lucrat cu compozitorii Tony Benj Pasek și Justin Paul - duo-ul din spatele musicalurilor "Dear Evan Hansen", "The Greatest Showman" și "La La Land" - pentru a crea coloana sonoră a viitorul film. Potrivit publicației People, procesul de creație s-a dovedit a fi complex:

"A face muzică pentru un astfel de film cu ei a fost un proces plin de inspirație. Totuși, cea mai grea parte este că atunci când cânți pentru un film spre deosebire de un album propriu, trebuie într-adevăr să atingi perfecțiunea cu emoțiile din spatele fiecărui vers și fiecărei note și să o potrivești cu modul în care personajul va fi portretizat pe ecran. A fost o experiență din care am avut de învățat", a declarat Shawn Mendes pentru People.

"Lyle Lyle Crocodile" este regizat de Will Speck și Josh Gordon, pe baza unui scenariu scris de William Davies. Pelicula va fi lansată în cinematografe pe 7 octombrie 2022.

TRAILER "Lyle Lyle Crocodile":

Trending