Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi cum arată Ryan Gosling în rolul lui Ken din filmul "Barbie"

Warner Bros. a dezvăluit prima imagine cu Ryan Gosling ca păpușa Ken din viitorul film "Barbie", regizat de Greta Gerwig. Te invităm să vezi fotografia și să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Margot Robbie / Ryan Gosling
Margot Robbie / Ryan Gosling │ FOTO: British Vogue / Jimmy Kimmel Live (capturi YouTube)

Cu părul blond platinat, pielea perfect bronzată și abdomenul cu pătrățele, Ryan Gosling și-a însușit cu adevărat caracteristicile păpușii Ken. Actorul de 41 de ani va juca alături de Margot Robbie, și le vor da viață îndrăgitelor personaje ale copilăriei.

Deși intriga peliculei este ținută secretă, se zvonește că "Barbie" va avea și alte personaje din universul lui Barbie și Ken. Printre alți membrii ai distribuției se numără Simu Liu, America Ferrera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera și Will Ferrell.

"Barbie" este regizat de Greta Gerwing ("Lady Bird", "Little Women"). Tot ea a scris scenariul alături de vechiul său colaborator, Noah Naumbach. Pelicula este programată să ajungă în cinematografe pe 21 iulie 2023.

Margot Robbie și Ryan Gosling sunt doi actori îndrăgiți de la Hollywood, ambii cu două nominalizări la Premiile Oscar. Este vorba despre "I, Tonya" și "Bombshell" (Margot Robbie) și "Half Nelson" și "La La Land" (Ryan Gosling).

Trending