Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noile piese Paolo Nutini, "Acid Eyes" și "Petrified In Love" - AUDIO

Paolo Nutini continuă promovarea noului său album, "Last Night In The Bittersweet", lansând două piese noi. Intitulate "Acid Eyes" și "Petrified In Love", melodiile vin în format audio, fără un suport vizual.

Publicat

pe

Paolo Nutini - ”Last Night In The Bittersweet”
Paolo Nutini - ”Last Night In The Bittersweet” │ FOTO: Copertă album

Cel de-al patrulea material de studio al lui Paolo Nutini, ce include noile melodii, a fost produs de Paolo împreună cu Gavin Fitzjohn și Dani Castelar. Discul "Last Night In The Bittersweet" cuprinde 16 piese noi și este programat să apară pe piață pe 1 iulie.Advertisement

AUDIO: Paolo Nutini - "Acid Eyes"

AUDIO: Paolo Nutini - "Petrified In Love"

Noul album al lui Paolo Nutini va fi lansat prin intermediul casei de discuri Atlantic și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului în format CD, casetă și vinil.

Tracklist "Last Night In The Bittersweet" - Paolo Nutini:

 1. "Afterneath"
 2. "Radio"
 3. "Through the Echoes"
 4. "Acid Eyes"
 5. "Stranded Words" (interlude)
 6. "Lose It"
 7. "Petrified in Love"
 8. "Everywhere"
 9. "Abigail"
 10. "Children of the Stars"
 11. "Heart Filled Up"
 12. "Shine a Light"
 13. "Desperation"
 14. "Julianne"
 15. "Take Me Take Mine"
 16. "Writer"

Vara aceasta, Paolo va susține o serie de concerte în UK și Italia, fiind confirmat și în lineup-ul unor festivaluri precum Montreux Jazz Festival (5 iulie), NoSound Festival (22 iulie), Locus Festival (23 iulie), Victorious Festival (27 august), Andalucia Big Festival (9 septembrie) și Lollapalooza Berlin (24 septembrie).

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don’t Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK, performanță menținută și cu cel de-al treilea LP, "Caustic Love", apărut în 2014.

PUBLICITATE
Comentează

Trending