Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Matilda va beneficia de o adaptare musical, disponibilă pe Netflix

Povestea captivantă a genialei Matilda capătă noi valențe odată cu lansarea unui musical. Pelicula va fi lansată pe Netflix la sfârșitul acestui an, de sărbători. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești teaserul oficial al filmului.

Publicat

pe

Teaser "Matilda the Musical"
Teaser "Matilda the Musical" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Noua peliculă este adaptată după filmul "Matilda the Musical" (2010), bazat pe romanul pentru copii cu același nume din 1988, scris de Roald Dahl. Filmul este regizat de Matthew Warchus, cu muzică și versuri originale de Tim Minchin. Alisha Weir o interpretează pe Matilda, o tânără extraordinar de inteligentă. Familia Matildei nu știe să aprecieze istețimea fetei. În timp ce mama ei (Andrea Riseborough) și tatăl ei (Stephen Graham) se uită la televizor. Matilda citește în liniște. Pasiunea pentru a învăța lucruri noi o apropie de profesoara ei, Miss Honey (Lashana Lynch), dar atrage furia Agathei Trunchbull (Emma Thompson), cruda directoare a școlii.

Trunchbull este o fostă campioană mondială la aruncarea cu ciocane, așa cum dezvăluie ea în teaser. După ce a luat o elevă de cozi și a aruncat-o prin curte, ea strigă ordinul: "Vezi dacă acel copil este încă în viață".

"Matilda" s-a mai bucurat de o adaptare în 1996. Filmul a fost regizat de Danny DeVito, fiind și producătorul filmului, alături de Michael Shamberg, Stacey Sher și Lucy Dahl. Scenariul a fost scris de Nicholas Kazan și Robin Swicord. Actrița Mara Wilson a jucat rolul principal.

Roald Dahl continuă să fie unul dintre cei mai populari autori din lume, în special printre producătorii de la Hollywood. Timothée Chalamet va juca rolul unui tânăr cofetar inventiv în prequelul Wonka, iar Wes Anderson și-a anunțat intenția de a adapta The Wonderful Story of Henry Sugar.

TEASER "Matilda the Musical":

Trending