Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mariza revine la București în martie 2023

Inconfundabila stea a muzicii fado, Mariza, se reîntoarce în România cu noi piese de dragoste. Artista va concerta pe 8 martie 2023 la Sala Palatului din București, în cadrul acestui spectacol urmând să celebreze alături de iubitorii muzicii sale cele peste 2 decenii de carieră discografică si de călătorii sonore de neuitat.

Publicat

pe

Mariza în concert la Sala Palatului pe 17 februarie 2018 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

În ultimii 20 de ani, MARIZA s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, într-una dintre cele mai apreciate şi vândute vedete ale circuitului muzical internațional.

Astfel, recent, starul portughez a sărbătorit cea de-a douăzecea aniversare a carierei sale și cei 100 de ani de la naşterea regretatei Amália Rodrigues, cu primul ei album complet de piese clasice, lansat în SUA pe data de 29 ianuarie, 2021, de NONESUCH / WARNER BROS RECORDS.

Mariza și Rodrigues au multe în comun, dincolo de originea lor. Cu apariţiile sale pe cele mai impozante scene ale lumii, Mariza a copleşit publicul internaţional la începutul acestui secol, exact cum a făcut Rodrigues în anii '50 și anii '60.

Iar datorită albumelor sale atât de apreciate de criticii de specialitate și datorită colaborărilor muzicale total surprinzătoare, Mariza a dezvoltat şi a cultivat sonorităţile fado, la fel cum a procedat Rodrigues în anii '60 și anii '70.

Mai mult, MARIZA a devenit cel mai celebru ambasador al muzicii portugheze în secolul XXI, așa cum avusese să fie Rodrigues în secolul al XX-lea.

"Pentru mine, să cânti este cea mai directă formă de expresie artistică, iar fado ar putea fi cel mai deschis stil de interpretare pe care l-am ascultat vreodată. Nu voi uita niciodată când am început să ascult fado în Lisabona — mi-a mers direct la inimă și mă duceam în fiecare seară să ascult mai mult. Sunetul vibrant al glasului Marizei și intreaga sa prezență, o desemnează ca interpretă principală de fado, astăzi, și o vedetă internațională majoră", a declarat cântăreața de operă de renume mondial, Renee Fleming.

Prețurile biletelor la concertul Mariza de pe 8 martie 2023:

Biletele sunt puse în vânzare la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP - 240 lei;
  • Categoria 1 - 180 lei;
  • Categoria 2 - 130 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 8 martie 2023

Mariza

Loc
Sala Palatului

Trending