Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jon Snow revine cu un nou spinoff "Game of Thrones"

"Game of Thrones" continuă să fie sursă de inspirație pentru numeroase proiecte adiacente. După "House of Dragon", seria ce explorează istoria casei Targaryen, acum a venit vremea unui serial bazat pe Jon Snow.

Publicat

pe

Jon Snow (Kit Harington) în "Game of Thrones"
Jon Snow (Kit Harington) în "Game of Thrones" │ FOTO: captură YouTube / GameofThrones www.youtube.com

Potrivit The Hollywood Reporter, un spinoff bazat pe Jon Snow este în dezvoltare la HBO. Kit Harington este așteptat să-și reia rolul care l-a consacrat în fața fanilor. Intriga serialului ar avea loc după evenimentele din "Game of Thrones", astfel că John Snow mai are câte ceva de arătat.

În ultimul sezon din "Game of Thrones", Snow și-a dat seama de adevărata sa identitate și că ar putea fi un moștenitor al Tronului de Fier. Seria s-a încheiat cu exilul său din Westeros, Snow pornind la drum cu Ghost și cu Oamenii liberi (Sălbaticii) pentru a începe o nouă viață.

Deoarece seria spinoff cu Jon Snow ar avea loc după ultimul sezon din "Game of Thrones", este posibil ca personaje familiare - precum frații săi vitregi Arya Stark (Maisie Williams) și Sansa Stark (Sophie Turner) - să apară pe micile ecrane.

Odată cu această știre, numărul de spinoff-uri "Game of Thrones" a ajuns la șapte. Dintre ele menționam "House of the Dragon", cu lansare pe 21 august,  "Tales of Dunk and Egg", o serie bazată pe romanele cu același nume scrise de George R. R. Martin; "9 Voyages", care este centrată în jurul Lordului Corlys Velaryon, cunoscut și sub numele de The Sea Snake, The Lord of the Tides și liderul Casei Velaryon; "10.000 Ships" - despre Prințesa Nymeria, un strămoș al Casei Martell care a fondat regatul Dorne și o serie animată de aventuri intitulată "The Golden Empire".

În ceea ce-l privește pe Kit Harington, acesta a fost nominalizat la două premii Emmy datorită serialului "Game of Thrones". După ce serialul s-a încheiat în 2019, Harington a jucat în filmul Marvel "Eternals", a apărut într-un episod din "Modern Love" de la Amazon și l-a interpretat pe Henry V la Donmar Warehouse din Londra.

Trending