Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ioana Ignat lanseaza single-ul "Am vrut sa te sun" - AUDIO

Ioana Ignat anunță lansarea primului ei album dezvăluind piesa "Am vrut să te sun", ce deschide tracklist-ul. Melodia are un sound pop-dance, artista migrând astfel spre zona muzicii de club.

Publicat

pe

Ioana Ignat - Am vrut să te sun
Ioana Ignat - Am vrut să te sun

Piesa "Am vrut să te sun" este compusă de Ioana, alături de Edward Sanda, în studiourile GreenEye Music. Odată cu noua melodie, Ioana Ignat intră într-o nouă sferă muzicală, ce va aduce și lansarea primului sau album.

În toată această perioadă, Ioana a lucrat în studio multe melodii, atât balade, cat si piese dance cu mesaje puternice, totul culminând cu un material discografic amplu si creativ. "Am vrut să te sun" deschide tracklist-ul albumului, fiind o melodie cu un refren foarte catchy si cu un sound recognoscibil.

Official Visualizer: Ioana Ignat - "Am vrut sa te sun"

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Artista a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

În 2017, Ioana Ignat lansează piesă "Doar pe a ta", ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 54 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa "În palma ta".

În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi" (12 milioane de vizualizări). Anul acesta, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul".

Trending