Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Harry Styles este prins într-un triunghi amoros în filmul "My Policeman" - TRAILER

Amazon Studios a lansat un teaser trailer pentru filmul cu Harry Styles, "My Policeman". Pelicula va fi disponibilă pentru vizionare din toamna acestui an. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Harry Styles în "My Policeman"
Harry Styles în "My Policeman" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

"My Policeman" este o dramă romantică ce explorează teme ale iubirii interzise și ale convențiilor sociale aflate în schimbare. Harry Styles îl interpretează pe Tom Burgess, un polițist din Brightonul anilor 1950 care se căsătorește cu Marion, o profesoară jucată de Emma Corrin. În același timp, Tom se implică într-o relație amoroasă cu Patrick, un curator de muzeu.

Deși trailerul se concentrează pe trecut, "My Policeman" va avansa cu povestea celor trei, îndreptându-se spre anii 1990, când Patrick (Rupert Everett) ajunge la casa lui Tom (Linus Roache) și Marion (Gina McKee). Dorul și regretul încă îi mai macină, dar au acum o ultimă șansă de a repara greșelile trecutului.

"My Policeman" se bazează pe cartea cu același nume a lui Bethan Roberts. Este regizat de Michael Grandage, cu Ron Nyswaner pe post de scenarist. Filmul va fi lansat în anumite cinematografe din America și U.K. pe 21 octombrie, iar începând cu 4 noiembrie va fi disponibil pe Prime Video.

Harry Styles își clădește ușor ușor o serioasă carieră actoricească. Pe lângă rolul detaliat mai sus, Styles va juca în "Don't Worry Darling" alături de Florence Pugh. Anterior, artistul a avut o apariție scurtă "Eternals" și în filmul "Dunkirk". În ceea ce privește cariera muzicală, Harry Styles a lansat recent cel de-al treilea album - "Harry's House".

TRAILER "My Policeman":

Comentează

Trending