Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fly Project a lansat "Bipolar", o piesă ce vorbește despre un carusel de sentimente - AUDIO

Fly Project le prezintă fanilor un nou single. "Bipolar" este o piesă plină de energie, cu un mesaj puternic. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Fly Project - Bipolar
Artwork Fly Project - Bipolar │ FOTO: captură YouTube

"Bipolar", produsă de Tudor Ionescu și echipa United States Of Music, studioul deținut de artist, este lansată astăzi, simultan în toată lumea, pe toate platformele de streaming și magazinele muzicale. "Bipolar" este un manifest pentru stările prin care trece un om și lumea în care trăiește, care îl provoacă la un carusel de sentimente. Piesa te motivează să iei lucrurile așa cum sunt, să cauți soluții și să te bucuri de viață pe un ritm de reggaeton.

Muzica Fly Project este permanent în toate cluburile din lumea întreagă, strânge sute de milioane de vizualizări și zeci de mii de oameni împreună, la concerte. Tudor Ionescu a decis să lanseze și o piesă cu un mesaj puternic, care dă speranță și bucurie celor care le-au pierdut, din orice motiv.

"Piesa asta este despre mine, despre tine, despre el.. despre noi toți în anumite momente, când viața ne aruncă în niște stări pe care trebuie să le trăim din mers, în care nu avem timp să înțelegem ce se întâmplă cu noi, când ne afundăm în treburi și uităm de noi. Întotdeauna însă există o soluție, o zi de mâine mai limpede și care îți arată că totul se poate rezolva, poate să fie bine, să uiți de probleme și să dansezi ", a declarat Tudor Ionescu.

Anul trecut, Fly Project a lansat "En Vogue", piesă ce a ajuns numărul 1 în topurile radio din mai multe țări din Asia și Europa, urcând în stream-uri și vizualizări. "Toca Toca", una dintre cele mai cunoscute piese Fly Project, a strâns sute de milioane de vizualizări în toată lumea, a fost pe primele locuri în foarte multe țări și a făcut ocolul globului prin cele mai tari cluburi și evenimente, fiind pe buzele tuturor și astăzi.

AUDIO: Fly Project - Bipolar

Trending