Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Filmul "Joker" va avea o continuare - FOTO

Regizorul Todd Philips a confirmat că apreciatul său film, "Joker", va beneficia de o continuare. Joaquin Phoenix va intra din nou în pielea personajului. Detalii și foto în articol.

Publicat

pe

Joaquin Phoenix în "Joker" (2019)
Joaquin Phoenix în "Joker" (2019) │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures www.youtube.com

Todd Philips a postat pe contul său de Instagram două fotografii care au pus zâmbetul pe buzele fanilor "Joker". Una dintre poze prezintă scenariul viitorului film, intitulat "Joker: Folie à Deux". Cealaltă fotografie îl arată pe Joaquin Phoenix citind povestea "Joker 2".

Deși Phillips nu a dezvălui vreun detaliu despre intriga noului film "Joker", titlul creează anumite așteptări. Tradus literal ca "nebunie (împărtășită) de doi", folie à deux este un termen folosit pentru psihoza comună sau tulburarea delirantă comună. Este un sindrom în care anumite convingeri delirante și, uneori, halucinații se transmit de la un individ la altul.

Această idee s-ar putea referi la modul în care malițiozitatea lui Arthur Fleck (Joker) din primul film este îmbrățișată de locuitorii orașului Gotham. Pe de altă parte, ar putea face referire la Harley Quinn, partenera în crimă și nebunie a lui Joker.

Primul film "Joker" a fost lansat în 2019 și a devenit rapid un succes. Pelicula a pictat o nouă imagine a personajului și a prezentat luptele pe care acesta le-a purtat cu societatea. Arthur Flick, un comedian și clovn part-time ajunge să se transforme în Joker, un anti-erou ce șochează orașul Gotham cu actele sale de violență.

"Joker" a fost un veritabil blockbuster, încasând peste 1 miliard de dolari la nivel global. A obținut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, evidențiindu-se în toate categoriile importante. "Joker" i-a adus lui Phoenix primul său Oscar, dar și un Glob de Aur, un Bafta și un SAG Award. De asemenea, filmul a câștigat și premiul pentru "Cel mai bun soundtrack".

Trending