Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eros Ramazzotti lansează piesa "Ama" şi anunţă un nou album, "Battito Infinito"

Eros Ramazzotti face o surpriză fanilor în 2022, lansând un nou album intitulat "Battito Infinito". De pe acest album putem asculta primul single chiar acum, "Ama" fiind animat de chitară şi percuţie rock şi un mesaj de a iubi pe oricine doreşti.

Publicat

pe

Coperta album Eros Ramazzotti Battito Infinito
Coperta album Eros Ramazzotti Battito Infinito │ FOTO: Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti ne oferă în 2022 un nou album, intitulat "Battito Infinito", care va fi disponibil începând cu data de 16 septembrie 2022. Au trecut 4 ani de la ultimul album al muzicianului italian în vârstă de 58 de ani, "Vita ce n'e". "Ama" începe misterios, cu un bas şi o voce adâncă a lui Eros, urmată de un crescendo provocat de tobe, pentru a exploda în refrenul care se va auzi multă vreme pe radiourile europene.

"Battito Infinito" este un proiect internaţional care combină lansarea unui LP cu un turneu mondial, care îl va aduce pe artist inclusiv în România. Oprirea de la noi face parte dintr-un turneu internaţional, "Battito Infinito World Tour", produs de Radiorama. Începe în septembrie 2022 şi ţine până în mai 2023, ducându-l pe muzician în cele mai mari oraşe din lume.

Iată ce a spus artistul despre proiectul său nou:

M-am gândit la aceste concerte pentru a sărbători mai bine noile melodii care urmează să fie lansate. M-am implicat, urmărind fiecare etapă a acestei lucrări și având grijă de fiecare detaliu și nuanță. În fiecare dintre aceste spectacole va exista o mică parte din mine și povestea mea. Abia aștept să mă întâlnesc și să îmbrățișez din nou fanii mei din întreaga lume, deoarece cred că acesta este cel mai bun mod de a face față acestui moment complex și să încep din nou să fac muzică. Împreună.

"Ama" transmite mesajul de a iubi aşa cum vrei, fără bariere şi restricţii, de a celebra acest sentiment în toate formele sale. Instrumentalul şi negativul sunt surprinzător de eclectice, incluzând elemente de rock, pop, dar şi EDM chiar. Regele baladelor autobiografice are un bariton rezonant şi energetic, iar în 2022 îşi duce discografia la 15 materiale.

Pe Eros Ramazzotti îl vom vedea în concert în România pe 23 aprilie 2023, în cadrul unui concert organizat la Sala Palatului.

Comentează

Trending