Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul EP Psihotrop, "Necesar" - AUDIO

Psihotrop a revenit după o perioadă de pauză cu un EP nou, intitulat "Necesar". Materialul conține 5 piese, la care artistul a lucrat atât cu producători români, cât și străini.

Publicat

pe

Coperta noului EP Psihotrop, "Necesar"
Coperta noului EP Psihotrop, "Necesar"

Cunoscut pentru proiectul de BAC "Mihai preda", pentru campionatele de Battle MC sau din componența trupelor Subcarpați & Frații Grime, artistul reușește prin EP-ul "Necesar" să se delimiteze de tot ceea ce a făcut până acum, marcând evoluția. Materialul constituie un nou punct în cariera lui Psihotrop, fiind încărcat de elemente personale trecute prin filtrul sincerității și autenticității, un soi de sesiune terapeutică publică.

Așa cum se distinge și din titlul materialului, piesele ating subiecte necesare, ce țin de nevoile umane și spirituale, de evoluția artistică și de drumul sinuos al unui întreg destin. Sound-ul este unul de rap clasic, old-school boombap, cu influențe moderne de trap și alternativ sau afrobeat, iar fiecare track este conținut de emoție și trăiri personale, subliniate de o lirică precisă și pe subiect, în stilul caracteristic al artistului.

"Mulțumesc tuturor pentru răbdare & a lot of new stuff coming this year (traducere: "am multe noutăți pregătite pentru acest an"). Audiția va fi plăcută!", a transmis Psihotrop.

EP-ul conține 5 piese, lucrate cu producători români (Bonel, mirc, Sasha Mihalache), dar și străini (flowers in narnia, ThatKidGoran), iar mix/master-ul este asigurat de Bonel.

Tracklist "Necesar" - Psihotrop:

  • 00:00 Psihotrop - Omul Nou
  • 03:01 Psihotrop - Bazat pe fapte reale
  • 06:53 Psihotrop - Dă-i timp
  • 09:54 Psihotrop - Cer o stare
  • 11:59 Psihotrop - Cea mai bună zi de azi

AUDIO: Psihotrop - "Necesar" (EP-ul integral)

Psihotrop, pe numele real Mihai Preda, are 24 de ani și este din Constanța. A făcut parte din trupa Vertigo, în prezent activând solo. În martie 2017, artistul a lansat proiectul "Mihai preda". Pregătindu-se pentru Bac, tânărul rapper a găsit o metodă atipică de a învăța. Acesta a transpus în versuri programa de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română, fiind lansate, astfel, piese ca "Mihai predă Plumb", "Mihai predă Enigma Otiliei", "Mihai predă O scrisoare pierdută", "Mihai predă Baltagul" sau "Mihai predă Eu nu strivesc corola de minuni a lumii".

Trending