Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Află cine este cel de-al patrulea invitat special East European Comic Con 2022

Ediția din acest an a evenimentului East European Comic Con se anunță a fi una de neratat, cu invitați unul și unul. Organizatorii au anunțat un nou actor, pe care participanții îl pot întâlni vara aceasta. Detalii în articol.

Publicat

pe

Simon Merrells în "Spartacus"
Simon Merrells în "Spartacus" │ FOTO: PR / East European Comic Con

Simon Merrells, interpretul generalului Marcus Licinius Crassus din serialul Spartacus, va fi prezent la Comic Con, eveniment ce va avea loc la Romexpo în București în perioada 26-28 august.

Simon Merrells și-a început cariera pe scena teatrului din Marea Britanie, jucând în numeroase piese de William Shakespeare, cum ar fi "The Comedy of Errors" sau "Coriolanus". În 2013, a obținut rolul lui Marcus Licinius Crassus, generalul roman însărcinat de mai-marii cetății pentru a conduce represiunea rebeliunii inițiate de Spartacus, în cel de-al treilea și ultimul sezon, "Spartacus: War of the Damned".

De asemenea, Simon Merrells face parte din distribuția mult așteptatului serial Amazon Prime din universul Lord of The Rings, "The Rings of Power". Actorul mai este cunoscut și pentru rolul său în serialul lui Neil Gaiman, "Good Omens", dar și pentru "Knightfall", unde a jucat alături de Mark Hamill.

Alți invitați Comic Con 2022:

Simon Merrells este cel de-al patrulea actor invitat la Comic Con anul acesta și i se alătură lui Graham McTavish (The Hobbit, House of the Dragon, The Witcher, Lucifer), Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If…) și Clive Standen (Vikings, The Walking Dead).

În curând vom afla și care sunt ceilalți doi actori care vor lua parte la panel-uri, sesiuni de autografe și fotografii cu fanii, dar și noi informații legate de principalele atracții de anul acesta de la Comic Con: zona de gaming, Aleea Artiștilor, zona de târg, board games, cosplay sau zona de street food.

Bilete East European Comic Con 2022:

Prețul biletelor la Comic Con 2022 variază între 35 și 120 lei, în funcție de categorie și de perioada de achiziție. Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți agenda InfoMusic.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top că Game of Thrones, Casă de Papel, Gossip Girl, The Witcher, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 26 august 2022

East European Comic Con 2022

Loc
Romexpo

Trending