Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Disney+ s-a lansat în România; Cum arată catalogul său

A venit şi ziua cea mare, 14 iunie, cea în care în România a debutat un nou serviciu de streaming, Disney+. Nu mai trebuie să ne folosim de VPN pentru a îl vedea pe Obi Wan Kenobi în acţiune şi avem sute de producţii Disney clasice gata să fie văzute. Cum arată catalogul, care sunt preţurile şi alte detalii aflaţi în articol.

Publicat

pe

Disney Plus lansare Romania
Disney Plus lansare Romania │ FOTO: Disney

Serviciul de streaming de la The Walt Disney Company vine să concureze cu Netflix, HBO Max şi Amazon Prime. Pune la bătaie producţii Marvel, Star Wars, Disney, Pixar şi multe altele. Disney+ pune la dispoziţia publicului din România peste 700 de filme şi 900 de seriale, dar şi peste 150 de producţii originale. Fanii "Star Wars" vor putea viziona toate cele 9 filme din seria principală, dar şi serialele spinoff, ca "The Mandalorian" sau "Povestea lui Boba Fett" plus "Obi-Wan Kenobi".

Peste 40 de filme Marvel vă stau de asemenea la dispoziţie, inclusiv noutăţi precum "Shang-Chi şi Legenda Celor Zece Inele", dar şi "Eternii" şi "Avengers". Neapărat trebuie să îl vedeţi şi pe "Loki", care e un serial cu time travel şi mult umor, dar şi ciudatul sitcom psihedelic "WandaVision". Fanii "The Mummy" vor regăsi acel vibe în serialul "Moon Knight", cu excelentul Oscar Isaac ca protagonist. În plus, deşi de abia a ajuns în cinematografe în această primăvară, "Doctor Strange and the Multiverse of Madness" ajunge pe Disney+ în această lună.

Mai sunt în catalog şi peste 280 de filme Disney şi Pixar, de la "Toy Story" la "Encanto", care a luat un Oscar recent, plus "Cruella", cu costumele sale fabuloase şi coloana sonoră savuroasă. "Familia Simpson" şi cele 33+ sezoane este de asemenea disponibile, dar şi "Pam & Tommy", serial destul de NSFW, despre sex tape-ul Pamelei Anderson şi al lui Tommy Lee. Cristian Stan face o treabă bună în rolul lui Tommy.

Ne putem şi culturaliza cu Disney+, mulţumită producţiilor National Geographic, precum "Salvarea" sau "Free Solo", premiat cu Oscar, despre tenacitatea umană în faţa escaladărilor pe verticală. Putem viziona şi "Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum" şi "Gordon Ramsay: Călător cu gust".

Preţ şi ofertă

În acest moment o lună de abonament Disney+ costă 29.99 lei, iar preţul pe un an este de 299.9 lei, pentru o reducere de 15%. Cei care s-au înregistrat din timp au primit abonament pe 12 luni la preţ de 8 luni, adică 239 de lei. Abonamentul aduce vizionare pe 4 ecrane simultan, dar şi descărcări nelimitate pe 10 dispozitive. Există şi suport IMAX Enhanced pentru anumite producţii (filme şi seriale). Puteţi crea 7 profiluri diferite, inclusiv unele pentru copii (cu control parental).

Te poţi abona aici.

Trending