Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

BTS se destramă? Trupa K-pop anunţă o pauză pentru a se axa pe proiecte solo

BTS se destramă este o serie de cuvinte pe care fanii K-pop sperau să nu le audă vreodată. Cu perspectiva plecării băieţilor în armată, această despărţire părea iminentă şi aparent ar fi venit pe 14 iunie vestea. Trupa a anunţat într-un mesaj transmis fanilor că va lua o pauză, pentru ca artiştii din grup să se axeze pe proiecte solo.

Publicat

pe

BTS Live @ SNL
BTS Live @ SNL

Boy band-ul şi-a sărbătorit aniversarea cu numărul 9 transmiţând un mesaj fanilor, unul care i-a şocat: BTS ia o pauză. RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V şi Jungkook au oferit detalii despre planurile lor în cadrul "Festa", evenimentul de aniversare anual al iconurilor pop. Artiştii K-pop au declarat că au dorit să ia această pauză pentru a se axa pe proiecte solo şi "a învăţa să fie unul din nou". Trupa le-a mulţumit fanilor şi i-a îndemnat să se gândească la această mutare că la una necesară pentru a creşte ca grup.

S-au vărsat şi lacrimi, s-au recapitulat reuşite şi momente speciale din istoria grupului k-pop, iar clipul cu anunţul se vede mai jos:

BTS intra pe scenă muzicală în 2013, luând cu asalt topurile. În 2019 BTS a fost primul grup de la Beatles încoace care a avut 3 hituri pe locul întâi într-un an în Billboard Top 200. Au reuşit să vândă toate cele 90.000 de bilete ale concertului de pe Wembley în doar 90 de minute. Şi asta nu e o chestiune de azi, de ieri, deoarece în 2019 vânzările pentru turneul BTS au "buşit" site-ul Ticketmaster. Fanii lor nu sunt doar fani, sunt o armată loială, de altfel se şi numesc BTS Army.

Paralelele cu One Direction nu lipsesc, un alt boy band care a pus capăt poveştii sale din 2016 pentru a lăsa entităţile solo din grup să se dezvolte. Asta ne-am ales cu pop star-ul Harry Styles, care face furori cu noul său album. NSYNC e în pauză din 2002, iar Westlife şi Backstreet Boys au avut momentele lor de hiatus.

Trebuie totuşi să privim spre viitor, iar primul artist din BTS cu album solo este J-Hope, care va fi chiar headliner la Lollapalooza. Starul de 28 ani are deja LP-ul pregătit şi vom auzi piese noi la concertul din SUA. Suga are de asemenea câteva piese solo gata. Trebuie să vă reamintesc şi că artiştii din BTS au între 24 şi 29 de ani şi unii dintre ei trebuie să îşi execute în curând serviciul militar obligatoriu în Coreea de Sud (la 30 de ani). De fapt trebuia să îl execute de ceva vreme, dar au primit o amânare până la vârsta de 30 de ani.

Serviciul militar este de aproximativ 20 de luni şi trebuie executat între 18 şi 28 de ani. Până acum J-Hope, Suga şi RM au lansat mixtape-uri cu material original solo. Asta în vreme ce Jin şi Jimin, dar şi V au compus muzică pentru coloane sonore. Jungkook a lansat piesa solo "Stay Alive" chiar în acest an, produsă de către Suga. A primit 115 milioane de stream-uri în Spotify.

Comentează

Trending