Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

AUDIO: Trupa The Case revine cu un nou single - Throne

The Case le prezintă ascultătorilor "Throne", un single proaspăt ce vorbește despre introspecție și perspective asupra vieții. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork The Case - Throne
Artwork The Case - Throne │ FOTO: The Case

Prima dintr-o serie de trei piese în colaborare cu producătorul italian Enrico Tiberi, "Throne" este un soi de meditație, de reflecție asupra vieții personale, făcând referire la modul în care privim lumea în diferite etape ale vieții, și la atitudinea cu care ne raportăm în relațiile cu persoanele din jurul nostru. Toate acestea sunt văzute prin prisma viciilor care pot ajunge sa acționeze ca un refugiu, distorsionând aspecte și trăiri.

"Throne" este o poveste ce se derulează într-un peisaj sonor ce apasă, dar care erupe într-un refren pe cât de abundent în stări, pe atât de hipnotizant. Felul în care se transformă chipul piesei sub ridul grimaselor metal, te stârnește într-un mod desăvârșit. Elementele electro de inspirație synth-pop sunt amănuntele care fac diferența și care, în cele din urmă, reușesc să te cupleze definitiv la firul narativ.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale.

Cu o serioasă prezență pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017), The Case continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă:

  • Alfred Ciprian Paroș (voce)
  • Adrian Istodorescu (chitară lead)
  • Cristian Paroș (bas, clape)
  • Mihai Bele (tobe)

AUDIO: The Case - Throne

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

The Case a lansat “Live în Camera Obscură”, o explorare cinematică a celor mai recente single-uri

Trupa timișoreană de rock alternativ The Case a lansat "Live în Camera Obscură", o sesiune live care expune într-un mod cinematic cele mai recente single-uri lansate în ultima perioadă. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

The Case
The Case │ FOTO: Bianca Petrișor

Încadrată într-un decor atmosferic, "Live în Camera Obscură" a fost o producție la care s-a lucrat în detaliu, reușind să pună într-o și mai mare valoare componenta artistică a trupei. În acest peisaj atipic, piesele The Case au căpătat noi dimensiuni și intensități. Nuanțele din sunet și imagine au reușit să inducă o serie de stări puternice, amețitoare și captivante.

"Live în Camera Obscură" a fost o sesiune live de aproximativ 13 minute, în care membrii formației au interpretat piesele "Throne", "Fever" și "After You". Prin această producție, The Case a încercat să ofere o lumină nouă acestor single-uri, o nouă perspectivă care să adauge alte înțelesuri și profunzimi.

Un factor notabil în legătură cu aceste piese lansate anul trecut este acela că producția lor a fost realizată de Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul celebrelor case de discuri Sony Music, Universal sau Warner Music.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale.

Cu o serioasă prezență pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017), The Case continuă să se facă remarcată în noul val underground.

VIDEO: The Case "Live în Camera Obscură"

Citește în continuare

Trending