Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește-o pe Ana de Armas ca Marilyn Monroe în pelicula "Blonde" - TEASER

Netflix a lansat un teaser pentru "Blonde", un film despre Marilyn Monroe. Pelicula este regizată de Andrew Dominik și va fi lansată pe 23 septembrie. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Ana de Armas în "Blonde"
Ana de Armas în "Blonde" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe și bazat pe romanul cu același nume al lui Joyce Carol Oates, "Blonde" este o reinterpretare cinematografică a vieții profesionale și personale a legendei hollywoodiene.

Începând cu o copilărie dificilă ca Norma Jeane, pelicula o urmărește pe Monroe pe drumul ei către celebritate, dar abordează și aspecte din viața personală, precum relațiile amoroase. Filmul încearcă să estompeze granițele dintre realitate și ficțiune, explorând o distanțare tot mai mare între eul public și cel privat al lui Monroe.

Teaserul proaspăt lansat debutează cu Monroe în camera de recreere, plângând în timp ce se machiază.

"Te rog, vino. Nu mă abandona", șoptește Marilyn.

Clipul se termină puțin mai târziu în același loc, în timp ce actrița își exersează zâmbetul caracteristic. Între cele două scene, teaserul mai prezintă imagini cunoscute - fragmente din "Domnii preferă blondele" sau "Șapte ani de căsnicie", dar și obositoarea atenție venită din partea presei.

"Blonde" este produs de Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tracey Landon și Scott Robertson, Christina Oh fiind producător executiv. Distribuția peliculei îi mai include pe Adrien Brody, Bobby Cannavale, Evan Williams, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Scoot McNairy, Garret Dillahunt și Lucy DeVito.

TEASER "Blonde":

Trending