Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

A opta gală "Te Cunosc de Undeva" ne-a prins emoţional între Edith Piaf şi Prince

Sâmbătă, pe 25 iunie 2022, Antena 1 a difuzat a opta gală "Te Cunosc de Undeva", sezonul 17. Am avut transformări complexe în Prince, Edith Piaf şi evident şi Elvis Presley. De această dată nu au câştigat lacrimile, ci atitudinea suavă şi de rockstar, a doi super artişti, foşti componenţi LaLa Band. Cele mai tari momente ale serii se văd mai jos.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva Gala 8 Sezonul 17
Te Cunosc de Undeva Gala 8 Sezonul 17 │ FOTO: Antena 1

A opta ediţie a show-ului "Te Cunosc de Undeva" a fost lider de audienţă la nivel urban şi naţional, cu cota de piaţă de 20.1%. E un moment important, ultimul episod înainte de semifinală, un episod spectaculos, cu emoţii vizibile. Surorile Odagiu au spart gheaţa şi au ridicat lumea la dans cu "Umbrella", piesa Rihannei, care a primit deja zeci de coveruri din toate genurile. Diferenţa e că noi am primit o reinterpretare a băieţilor de la The Baseball, ceva mai funky şi lounge, cu elemente de rock 'n roll.

Emi şi Cuza au avut poate cea mai grea provocare, să interpreteze piesa "Human" a lui Rag'n'Bone Man, un personaj atipic, nu foarte expresiv, greu de imitat. Ce e drept prestaţia artiştilor a fost mai degrabă statică, matură, conţinută şi nu exteriorizată.

Bonnie Tyler a urcat apoi pe scenă, sub forma duo-ului Maria Buză şi Paula Chirilă, cu "Holding Out for a Hero". Amintirile multora au plecat mai degrabă spre scenă legendară din "Shrek" decât spre originalul din epoca glam.

Shawn Mendes şi Camila, pardon Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au surprins perfect energia originalului, cu mult romantism. Pentru doi artişti de standup, au făcut o treabă foarte bună, inclusiv vocal.

Au urmat Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, care ne-au ridicat la un square dance, prin piesa "Man! I Feel Like a Woman" semnată Shanya Twain. Cu un twist totuşi: Florin devenise Harry Styles dintr-un motiv sau altul.

Şi pentru că tot a apărut noul film biografic despre Elvis, Romică Tociu şi Carmen Chindriş l-au dus pe scenă pe "Rege", cu piesa "Suspicious Minds". A fost o alegere destul de light, mai soft, din partea a doua a carierei legendei din Memphis. Carmen a fost o surpriză plăcută la nivel vocal.

Cei din urmă au fost totuşi cei dintâi: Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au şocat prin intepretarea lui Prince, în piesa "Kiss". S-a dansat la bustul gol şi atitudinea de rockstar a fost din plin. Ei au câştigat de altfel acest episod.

Seara s-a încheiat cu lacrimi, odată cu transformarea în Edith Piaf a lui Zarug şi Jazzy Jo. Dicţia a fost perfectă, iar machiajul a fost 1 la 1 cu al lui Edith. Am văzut şi secvenţe din interpretarea artistei pentru comparaţie.

După opt transformări spectaculoase, a venit momentul juraţilor să puncteze concurenții. Cea mai bună transformare a serii a câștigat detașat, atât jurații cât și concurenții considerând că Alexia și Dima merită să câştige. Cu câte două gale câştigate, Alexia şi Dima şi Emi şi Cuza sunt cei care vor debuta cu un duel în semifinala difuzată sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1, pentru că la finalul duelului să se decidă primul cuplu care va intra în marea finală, care aduce un jurat nou.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

Show-ul transformărilor totale şi, în același timp, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară.

Publicat

pe

Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Juriu "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au răspuns afirmativ spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

"Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!", a declarat Andreea Bălan.

Mihai Petre a completat:

"Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!"

Ozana Barabancea a spus:

"Acest show minunat face parte din viaţa mea şi asta cred că spune totul! Sunt foarte fericită că începe un nou sezon, atât de frumos, de iubit şi de aşteptat de public. Foarte mulţi oameni m-au întrebat şi iată că acum am şi răspunsul mult aşteptat: am început filmările pentru sezonul 20!"

Cristi Iacob a dezvăluit:

"Cum să nu fii bucuros, fericit, inspirat, când faci parte dintr-o poveste iubită, așteptată și urmărită de milioane de oameni? E o senzație pe care o doresc tuturor. Cred că secretele longevității acestui proiect sunt seriozitatea abordării lui, atenția vie pe care o au realizatorii în ceea ce privește cerințele marelui public, dar şi imaginația tuturor departamentelor. Și multă, multă dragoste!”

Aurelian Temișan a conchis:

"Bucurie e puţin spus când e vorba de <<Te cunosc de undeva!>>. E o satisfacţie imensă să primesc acel telefon care mă anunţă că ne pregătim pentru următorul sezon! Faptul că acest show a ajuns la sezonul 20 se datorează unei munci extraordinare şi unei dorinţe imense de a face lucruri spectaculoase! Iubesc acest show şi, dacă ar fi după mine, ne-am revedea şi în sezonul 99."

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending