Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

We Love Music Festival 2022 îl aduce pe Haddaway în România; Află ce alți artiști cântă la cea mai mare petrecere cu hituri din anii '90 și 2000

We Love Music Festival, evenimentul cu cel mai ofertant lineup retro din 2022, aduce în România nume sonore din muzica românească și internațională. Pe scena festivalului va urca, printre alții, Haddaway, care a făcut istorie în muzica internațională cu hitul "What Is Love".

Publicat

pe

Haddaway
Haddaway │ FOTO: PR

Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii ’90 datorită piesei "What Is Love", care a ajuns no.1 în nu mai puțin de 13 țări. Au urmat alte piese de succes pentru artistul născut în Trinidad and Tobago, precum "Life", "I Miss You" sau "Rock My Heart". Artistul revine în România, transmițându-le fanilor din țară un mesaj.

"Abia aștept să ne vedem la We Love Music Festival, între 18 și 21 august, în Vâlcea Fețeni. Va fi cel mai tare festival al anului. Sunt în vacanță acum, vă transmit salutări!", a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

Lineup-ul We Love Music Festival 2022:

  • Pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

We Love Music Festival 2022 se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România.

PROMO Video: We Love Music Festival 2022

Pe lângă un lineup cu artiști de renume din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.

Bilete We Love Music Festival 2022:

  • Abonament VIP (earlybird) - 370,83 lei
  • Abonament General (earlybird) - 211,9 lei

Info acces:

  • copii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit însoțiți de un adult cu bilet valid.
  • copii peste 12 ani au acces la festival dacă au un bilet valid și sunt însoțiți de un adult care are bilet valid.
  • persoanele cu dizabilități au acces gratuit.
Comentează

Trending