Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ce vedete participă la America Express 2022 - Lista celor 9 perechi

În 2022, Asia Express este redenumită America Express. În competiție vor fi 9 perechi de vedete gata să pornească în aventura vieții lor. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Publicat

pe

Vedetele care participă la America Express 2022
Vedetele care participă la America Express 2022 │ FOTO: Antena 1

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor:

Lista celor 9 perechi de la America Express 2022:

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru,
  • Puya și soția lui Melinda,
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan,
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea,
  • stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla,
  • Jean Gavril și fratele lui Dinu,
  • cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh,
  • gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar,
  • Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela

Ce declară vedetele de la America Express 2022

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului încep luna aceasta. Vedetele participante sunt entuziasmate să intre în această competiție și să se bucure de adrenalina aventurii.

Cătălin Scărlătescu: "Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller"

"Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!" - Cătălin Scărlătescu

Cătălin Bordea: "Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare"

"Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară." - Cătălin Bordea

Jean Gavril: "Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei"

"Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia! Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!" - Jean Gavril

Bie Adam: "Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile să fie cum vor ele să fie"

"Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile să fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm." - Bie Adam

Melinda, soția lui Puya: "Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea"

"Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos", a spus Puya, Melinda completând:"Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea."

Bruja: "Participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre"

"Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptam provocarea America Express." -Bruja și Pufeh

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: "Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă"

"Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă." - Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Ovidiu Buta: "În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel"

"Această experiență este un game changer. În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevărat detox, o rupere de tot ce am trăit până acum, rău sau bun". - Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla

Diana Bulimar și Larisa Iordache: "Suntem entuziasmate și recunoascătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicita la maxim"

"Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoascătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicita la maxim. Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă, dar cred că vom trece cu brio de fiecare proba în parte și că vom ajunge cât mai departe în competiție, așa cum am făcut în gimnastică. Experienta asta vine cu speranțe noi prin care ne așteptăm să trecem cu bine și să ne descoperim pe noi însene într-un alt mediu de competiție." - Diana Bulimar și Larisa Iordache

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas. Filmările pentru America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta.

Muzică și film

Loredana joacă un rol principal în comedia "Mentorii"

Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în "Mentorii", primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii"
Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Media House

Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia "Mentorii" vor începe pe 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.

"Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipă fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane", a mărturisit Loredana Groza.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor revine - Delia, Ștefan Bănică, Puya și Marius Moga sunt în juriu

Emisiunea X Factor revine anul acesta pe micile ecrane. Noul sezon aduce și o schimbare în componența juriului, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Publicat

pe

Juriu X Factor 2024
Juriu X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în viitorul sezon X Factor, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

"Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!", a declarat Delia, cel mai vechi jurat X Factor.

La rândul lui, Ştefan Bănică a dezvăluit:

"Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos!"

Marius Moga și Puya se declară încântați de oportunitatea de a descoperi noi talente.

"Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!", a spus Puya.

Marius Moga a adăugat:

"De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reuși!".

Motivul pentru care Loredana Groza nu se întoarce la masa juriului

Fanii emisiunii știu că Loredana era unul dintre membrii juriului X Factor, artista chiar câștigând cel mai recent sezon alături de Nick Casciaro. Însă, din cauza programului încărcat, Loredana s-a văzut nevoită să refuze invitația de a reveni în emisiune. Aceasta a transmis următoarele:

"Mă bucur că reîncepe X Factor după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația Antenei 1 de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lungmetraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana "Forever" de la Sala Palatului! Succes tuturor!!"

Citește în continuare

Muzică și film

UNTOLD a produs o comedie, "Mentorii", cu Cătălin Bordea, Dorian Popa

După festivaluri, UNTOLD este asociat şi cu industria cinematografică şi aflăm că pregăteşte o comedie. O producţie UNTOLD Universe, filmul de comedie "Mentorii" îi va avea în distribuţie pe Cătălin Bordea şi pe Dorian Popa. Avem detalii în artiocl.

Publicat

pe

Poster film Mentorii
Poster film Mentorii │ FOTO: UNTOLD

Dorian Popa va juca unul dintre rolurile principale, cel al lui Flex Barbarul, unul dintre Mentori. Acesta va fi un personaj original şi autoironic, cum nu a mai fost văzut până acum. Comedia "Mentorii" va ajunge în toate cinematografele din ţară la început de an 2025. Povestea sună ceva de genul acesta: Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea vrea să îşi transforme viaţa şi să îi arate tatălui său că merită să îi moşteneasca imperiul financiar.

Astfel va începe să ia lecţii de la o serie de mentori, care îi vor transforma viaţa şi atitudinea. Flex Barbarul se va ocupa de fizicul său, prin antrenamente de fitness dure, regim alimentar cu carne semicrudă şi multe alte trucuri. Ceilalţi mentori sunt Sandra Senzorial, pe partea de wellbeing şi Robby Anonimul, pe partea de business şi finanţe. Răsplata este de un milion de euro pentru cei 3 influenceri.

Lungmetrajul are o chimie deosebită intre actori, conform creatorilor săi. Iată ce a spus Dorian Popa despre proiect:

Acum un an și ceva am citit pentru prima dată schița scenariului și mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc și cu băieții după un an și mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul și am râs cu gură până la urechi. Unul dintre motivele care m-a determinat să accept acest rol este faptul că cei care se ocupă de realizarea acestui film, fac și unul dintre cele mai frumoase evenimente din România și anume festivalul UNTOLD care a adus atâta valoare românilor și României.

În al doilea rând, m-a convins scenariul și în al treilea rând faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieților care practică fitness-ul. Eu am învățat de la mentorii din viața mea că autoironia este una dintre cele mai rare calități. Abia aștept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot "lua la mișto" în așa măsură încât oamenii să râdă de compoziția mea, pentru că este un rol de compoziție. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este inspirat de o persoană publică internațională care a creat ceva vâlvă în ultimii ani în spațiul online și sper foarte mult să-mi depășesc barierele și zona de confort și să fac acest rol de compoziție ca la carte.

"Chimia dintre Dorian și ceilalți actori este una senzațională! L-am văzut pe Dorian la una dintre repetiții, iar acolo a dat doar 10% din potențialul său, și cu toate astea vreau să vă spun că toată echipa a râs cu lacrimi de umorul lui Dorian în interpretarea lui Flex Barbarul", spune Edy Chereji - Co-Founder UNTOLD UNIVERSE.

Citește în continuare

Trending