Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD vine la Bucureşti sub forma unei petreceri surpriză pe Calea Victoriei

Weekend-ul 21-22 mai 2022 este unul plin de evenimente şi petreceri pentru bucureşteni şi încă una se adaugă pe listă. O mică parte din atmosfera de la UNTOLD a venit pe Calea Victoriei, sub numele de "Străzi deschise, promenada urbană". Vom avea şi un eveniment pe 22 mai, detaliat mai jos.

Publicat

pe

UNTOLD 2021
UNTOLD 2021 │ FOTO: UNTOLD

Petrecerile au loc sâmbăta şi duminică în inima capitalei, în cadrul proiectului "Străzi deschise, promenada urbană". Sâmbăta, pe 21 mai de la orele 17:00 pe Calea Victoriei la intersecţie cu Calea Griviţei au mixat Andi Moisescu, Cabral & Hollygood Gang şi Lucian Bărbulescu. Andi Moisescu nu e străin de rolul de DJ, mixând şi la Bucharest Food Festival weekend-ul anterior. Urmează un show surpriză pe 22 mai, duminică, de la ora 17:00.

De această dată avem invitaţi surpriză, nu ştim cine este în lineup, dar ştim că are loc tot la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Calea Griviţei. "Străzi deschise, promenadă urbană" este un proiect al Primăriei Capitalei și ARCUB, care aduce în atenția localnicilor, și nu numai, reconectarea afectivă a oamenilor cu oraş̦ul în care locuiesc. Mai mult de atât, aceștia redescoperă plăcerea de a-și petrece timpul în spațiul public alături de familie și prieteni.

Practic îţi poţi face încălzirea aici pentru cele mai mari festivaluri ale anului, UNTOLD şi Neversea.

Scriam mai sus despre faptul că Bucureştiul are un weekend aglomerat. Simultan cu evenimentul de pe Victoriei avem Burger Fest la Verde Stop Arena, dar şi st.ART Festival tot pe Calea Victoriei, în spatele clădirii CEC-ului, pe Strada Ilfov. Şi acesta e doar începutul unei serii de petreceri, deoarece marile artere din Capitală, precum Victoriei sau Kiseleff devin pietonale şi locuri ideale pentru ca petreceri de genul să ia naştere.

Cât despre UNTOLD 2022, la ediţia din acest an participa Hardwell, Lost Frequencies, Steve Aoki, Major Lazer, Anne-Marie, Don Diablo, David Guetta, G-Eazy şi mulţi alţii. UNTOLD 2022 se desfăşoară între 4 august 2022 şi 7 august 2022 la Cluj Arena, iar bileţele pe o zi pornesc de la 50 de euro plux taxe. Abonamentele pe 4 zile costă 159 de euro plus taxe, la nivelul General Access Basic. Cel VIP este 340 de euro plus taxe.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 august 2022

UNTOLD 2022

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending