Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Un nou trailer "Thor: Love and Thunder" îl prezintă pe Christian Bale drept antagonistul principal - VIDEO

Viitorul film Marvel, "Thor: Love and Thunder", continuă să își intrige fanii cu imagini spectaculoase. Pelicula a primit un nou trailer, mai complex și mai interesant. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Christian Bale în trailerul "Thor: Love and Thunder"
Christian Bale în trailerul "Thor: Love and Thunder" │ FOTO: captură YouTube / Marvel Entertainment

Luna trecută, Marvel a lansat un scurt teaser pentru noul film despre legendarul zeu al fulgerului. După căderea Asgard-ului și după evenimentele din "Avengers: Endgame", Thor încearcă să găsească pacea interioară. Teaserul a continuat cu transformarea fizică a protagonistului, câteva secvențe cu noul Asgard sub conducerea lui Valkyrie, și s-a încheiat triumfal cu Jane Foster (Natalie Portman) ca noul Mighty Thor.

Acum, povestea prinde contur cu noi detalii. Trailerul proaspăt lansat îl prezintă pe Christian Bale în rolul lui Gorr the God Butcher. Personajul este însetat de răzbunare și caută să extermine toți zeii. Gorr pare să fie un veritabil personaj negativ. Aspectul său fizic este terifiant, iar planurile sale sunt și mai groaznice. Cu toate acestea, misiunea lui Gorr va fi împiedicată de Thor, Jane aka Mighty Thor și ceilalți aliați ai acestora: Korg, Valkyrie și Gardienii Galaxiei. Supereroii vor călători în Olimp pentru a-i întâlni pe zeii greci, conduși de Zeus (Russell Crowe).

Dincolo de intrigă, "Thor: Love and Thunder" promite efecte vizuale spectaculoase și chiar simbolice. De exemplu, Gorr pare rupt dintr-un film alb-negru, iar scenele de luptă dintre el și alte personaje sunt filmate în tonuri întunecate.

"Thor: Love and Thunder" apare în cinematografe pe 8 iulie. Este regizat de Taika Waititi, pe un scenariu scris de el împreună cu Jennifer Kaytin Robinson. Pelicula este produsă de Kevin Feige, Victoria Alonso, Louis D’Esposito și Todd Hallowell.

TRAILER "Thor: Love and Thunder"

Comentează

Trending