Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Te Cunosc de Undeva!" gala 4 aduce o victorie surprinzătoare şi mult fair play

Emisiunea "Te Cunosc de Undeva" de la Antena 1 a ajuns la episodul 4 pe 21 mai 2022 şi ne-a adus în această a patra gală cele mai trăznite şi neaşteptate transformări. Show-ul a ajuns la sezonul 17 şi episodul cel nou a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat gala cu transformarea în Sting şi Stevie Wonder.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17
Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17 │ FOTO: Bogdan Buda

Emi şi Cuza au câştigat şi în episodul 2 şi continuă pe această traiectorie pozitivă, fără a putea fi opriţi. Concurenţii "Te Cunosc de Undeva!" au făcut show în cea de-a patra gală, iar emisiunea a debutat cu Jazzy Jo şi Zarug, care i-au interpretat pe Delia şi Grasu XXL, provocarea fiind mai mare pentru Zarug, care auzea piesa pentru prima dată.

Dani Klein, cunoscută drept Vaya con Dios a fost adusă în scenă de către Carmen Chindriş şi Romică Țociu, urmată de un duet între regele latino Ricky Martin şi regina pop din Australia, Kylie Minogue. Cine se afla în spate? Surorile Odagiu! Emi şi Cuza au avut cel mai muncit număr, plin de eleganţă şi impact, care a adus lacrimi în ochii celor prezenţi prin sensibilitatea momentului (Sting + Stevie Wonder). Provocarea Black Eyed Peas a avut totuşi alţi câştigători: Alexa şi Dima, care au învăţat 6 pagini de versuri şi au pus în scenă un moment plin de energie şi dans.

Transformarea cu numărul 6 din gala 4 ni i-a adus pe Maria Buză şi Paula Chirilă, care au intrat cu emoţii în pielea lui Ionel Tudorache, care a avut şi un mesaj special să le transmită celor doi. A fost şi un moment romantic în acest episod, povestea de dragoste pusă în scenă de Ilona Brezoianu şi Paula Chirilă, care s-au metamorfozat în Frumoasa şi Bestia, în versiune Ariana Grande şi John Legend. Un alt moment apreciat a fost cel al lui Ionuţ şi Anisia, care au cântat melodia "Jaga Jaga", genul acela de piesă pe care toţi o cunosc, dar nimeni nu ştie exact cine cântă.

La final câştigătorii ediţiei 4 au fost aleşi de către Ilona şi Ristei, care au dat dovadă de fair play şi i-au numit pe Emi şi Cuza, asta deşi se aflau la distanţă de un punct de băieţii de la Noaptea Târziu. Le-au acordat în cele din urmă 5 puncte, oferindu-le trofeul galei.

8 cupluri de concurenţi vă aşteaptă şi în episodul viitor, cu noi roluri atribuite de ruleta personajelor. Episodul 5 din "Te Cunosc de Undeva!" începe pe 28 mai de la ora 20:00 pe Antena 1. În juriu se află Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending