Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Te Cunosc de Undeva!" gala 4 aduce o victorie surprinzătoare şi mult fair play

Emisiunea "Te Cunosc de Undeva" de la Antena 1 a ajuns la episodul 4 pe 21 mai 2022 şi ne-a adus în această a patra gală cele mai trăznite şi neaşteptate transformări. Show-ul a ajuns la sezonul 17 şi episodul cel nou a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat gala cu transformarea în Sting şi Stevie Wonder.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17
Te Cunosc de Undeva episodul 5 sezonul 17 │ FOTO: Bogdan Buda

Emi şi Cuza au câştigat şi în episodul 2 şi continuă pe această traiectorie pozitivă, fără a putea fi opriţi. Concurenţii "Te Cunosc de Undeva!" au făcut show în cea de-a patra gală, iar emisiunea a debutat cu Jazzy Jo şi Zarug, care i-au interpretat pe Delia şi Grasu XXL, provocarea fiind mai mare pentru Zarug, care auzea piesa pentru prima dată.

Dani Klein, cunoscută drept Vaya con Dios a fost adusă în scenă de către Carmen Chindriş şi Romică Țociu, urmată de un duet între regele latino Ricky Martin şi regina pop din Australia, Kylie Minogue. Cine se afla în spate? Surorile Odagiu! Emi şi Cuza au avut cel mai muncit număr, plin de eleganţă şi impact, care a adus lacrimi în ochii celor prezenţi prin sensibilitatea momentului (Sting + Stevie Wonder). Provocarea Black Eyed Peas a avut totuşi alţi câştigători: Alexa şi Dima, care au învăţat 6 pagini de versuri şi au pus în scenă un moment plin de energie şi dans.

Transformarea cu numărul 6 din gala 4 ni i-a adus pe Maria Buză şi Paula Chirilă, care au intrat cu emoţii în pielea lui Ionel Tudorache, care a avut şi un mesaj special să le transmită celor doi. A fost şi un moment romantic în acest episod, povestea de dragoste pusă în scenă de Ilona Brezoianu şi Paula Chirilă, care s-au metamorfozat în Frumoasa şi Bestia, în versiune Ariana Grande şi John Legend. Un alt moment apreciat a fost cel al lui Ionuţ şi Anisia, care au cântat melodia "Jaga Jaga", genul acela de piesă pe care toţi o cunosc, dar nimeni nu ştie exact cine cântă.

La final câştigătorii ediţiei 4 au fost aleşi de către Ilona şi Ristei, care au dat dovadă de fair play şi i-au numit pe Emi şi Cuza, asta deşi se aflau la distanţă de un punct de băieţii de la Noaptea Târziu. Le-au acordat în cele din urmă 5 puncte, oferindu-le trofeul galei.

8 cupluri de concurenţi vă aşteaptă şi în episodul viitor, cu noi roluri atribuite de ruleta personajelor. Episodul 5 din "Te Cunosc de Undeva!" începe pe 28 mai de la ora 20:00 pe Antena 1. În juriu se află Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

A şasea gală "Te Cunosc de Undeva!" aduce câştigătoare care au ridicat toată lumea la dans

A şasea gală "Te Cunosc de Undeva!" a fost transmisă de Antena 1 pe 4 iunie 2022, iar în această ediţie câştigătoarele au ridicat pe toată lumea la dans. Din nou 8 cupluri de concurenţi şi-au etalat talentele în ale transformării, muzicii şi dansului în faţa juraţilor. Cine a câştigat aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Te cunosc de Undeva Gala 6 sezonul 17
Te cunosc de Undeva Gala 6 sezonul 17 │ FOTO: Antena 1

Seara a fost deschisă de Romică Ţociu şi Carmen Chindriş pe ritmuri latino, ambii deveniţi variante ale lui David Bisbal. Au fost flancaţi de dansatoare flamenco şi toreadori, totul pigmentat de jerbe de artificii. Juriul nu a părut din cale afară de impresionat, dar Andreea Bălan s-a ridicat în picioare pentru a aplauda în ritm cu piesa. Ritmul s-a schimbat imediat, trecând la rock odată cu sosirea lui Emi şi Cuza pe ritm de "It's My Life" a lui Bon Jovi.

Rezultatul a fost o surpriză plăcută, mai ales că vocile celor doi s-au mulat bine pe piesă. Toţi cei 4 juraţi au acompaniat momentul în picioare, iar Cristi Iacob a părut a fi cel mai în flow cu momentul. Au urmat Alexia şi Dima, care ne-au oferit un moment emoţionant, transformându-se în Lady Gaga şi Bradley Cooper pe piesa "Shallow". Membrii juriului "Te Cunosc de Undeva" au avut ochii în lacrimi şi părea că avem deja perechea câştigătoare a serii.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei s-au transformat în Benone Sinulescu, aducându-i un tribut artistului trecut în nefiinţă anul trecut. Au surprins perfect gestica şi mimica longevivului artist. Jazzy Jo şi Zarug ne-au dus cu 20 de ani în urmă, când piesa "Asereje" de la Las Ketchup se auzea peste tot. Juriul a părut uşor perplex, dar nimeni nu a stat locului în sală. Vibe-ul plin de energie a continuat cu Paula Chirilă şi Maria Buză pe piesa "I Will Survive", care i-a adus numai zâmbete lui Crisi Iacob.

Surpriza serii a fost totuşi numărul lui Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton, care au devenit doi Adi Despot pe "Basu' şi cu Toba Mare". Ionuţ Rusu a avut un flow perfect şi o mişcare scenică de rockstar, luată chiar din clipul Viţa de Vie. Surorile Odagiu au părut a face un număr de trolling prin "Dame to Cosita", în ceea ce juriul a numit "dansul broaştei". În mod surprinzător acest număr a fost cel câştigător al galeri, clasamentul juriului fiind răsturnat de punctele acordate de concurenţi.

"Te Cunosc de Undeva" a ajuns la sezonul 17 şi continuă pe 18 iunie, când cele 8 cupluri de concurenţi îşi asumă noi roluri năstruşnice. Emisiunea de pe 4 mai a făcut din Antena 1 lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating la general şi 6.6 puncte la nivel de public urban.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Emi și Cuza au câștigat a doua ediție Te cunosc de undeva! 2022 - VIDEO

Emi și Cuza au câștigat cea de-a doua întrecere de transformări de la Te cunosc de Undeva! în sezonul al 17-lea de la Antena 1. Cei doi au cântat Cotton Eye Joe (Rednex). Vezi toate cele 8 transformări.

Publicat

pe

Emi și Cuza la „Te cunosc de undeva!”
Emi și Cuza la „Te cunosc de undeva!”

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt câștigătorii celui de-al doilea episod de transformări de la „Te cunosc de undeva!” din sezonul al 17-lea. În cadrul emisiunii difuzate pe 8 mai 2022, cei doi au cântat „Cotton Eye Joe”, celebrul hit al formației Rednex. Lupta pentru primul loc a fost decisă de cele 5 puncte primite de la Anisia Gafton și Ionuț Rusu, în detrimentul cuplului format pe scenă de Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Aceștia din urmă interpretaseră „Stay With Me”, transformați în P!nk & Sam Smith.

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 reunește 8 perechi de concurenți: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Romică Țociu și Carmen Chindriș, Anisia Gafton și Ionuț Rusu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Maria Buză și Paula Chirilă, Ana și Monica Odagiu, Jazzy Jo și Zarug, Emi și Cuza (Noaptea Târziu).

Clasamentul Te cunosc de undeva din 7 mai 2022

 1. Emi & Cuza - 56 de puncte
 2. Florin & Ilona - 55 de puncte
 3. Ana & Monica - 45 de puncte
 4. Maria & Paula - 38 de puncte
 5. Romică & Carmen - 36 de puncte
 6. Alexia & Dima - 36 de puncte
 7. Jazzy Jo & Zarug - 26 de puncte
 8. Ionuț & Anisia - 20 de puncte

Emi și Cuza - „Cotton Eye Joe” (Rednex)

Ilona Brezoianu și Florin Ristei - „Stay With Me” (P!nk & Sam Smith)

Alexia Țalavutis și Dima Trofim - "Ummbakkum (Iulia Vântur și Mika Singh)

Romică Țociu și Carmen Chindriș - „Prince Igor” (Warren G & Sissel)

Anisia Gafton și Ionuț Rusu - „Adio, pică frunza” (Savoy)

Maria Buză și Paula Chirilă - „It Takes Two” (Rod Stewart & Tina Turner)

Ana și Monica Odagiu - „Let Me Entertain You” (Robbie Williams)

Jazzy Jo și Zarug -  „Tuche, tuche” (Nicolae Guță și Sorina)

Ce personaje vom vedea în episodul al treilea „Te cunosc de undeva” 2022

 • Emi & Cuza - Bloodhound Gang
 • Ilona Brezoianu și Florin Ristei - Maroon 5 & Christina Aquilera
 • Ana & Monica - T.A.T.U
 • Maria & Paula - Madonna & Britney Spears
 • Alexia & Dima - Nelu Ploieșteanu & Viorica de la Clejani
 • Romică & Carmen - Nino D'Angelo & Brunella Selo
 • Jazzy Jo & Zaru - Elton John & Dua Lipa
 • Ionuț & Anisia - Spike
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending