Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Stand-up Revolution se relansează; Data oficială a fost stabilită în mai

Anulată în ultima clipă, emisiunea Stand-up Revolution se relansează. Antena 1 a anunțat că show-ul va fi difuzat la TV din mai, dezvăluind și data oficială a premierei.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution
Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Antena 1 apelează la umor pentru a împăca publicul dezamăgit de anularea neanunțată a emisiunii Stand-up Revolution. Încercând să camufleze eșecul unei campanii de lansare într-o victorie, postul anunță cu aplomb "prima relansare din istoria televiziunii". Pentru a afla data oficială, publicul trebuie să apese "butonul de relansare", inclus în articolul de pe Antena 1. Acesta are atașat un link ce face trimitere către o altă pagină, postul monitorizând, probabil, numărul persoanelor interesate de acest show.

Când se difuzează Stand-up Revolution - Data oficială a relansării

Potrivit Antena 1, marea relansare Stand-up Revolution va fi pe 29 mai. În mesajul comunicat prin intermediul butonului de relansare este specificat și că reacția fanilor la anularea din februarie a cântărit în decizia postului de a difuza până la urmă show-ul. "Stand-Up Revolution se întoarce și datorită ție!", apare pe site-ul Antena 1. Prin accesarea butonului, fanii pot urmări, de asemenea, un Exclusive Sneak Peek din emisiune.

PROMO-ul Antena 1 pentru relansarea Stand-up Revolution

Alături de comunicatul oficial vine și un video promo hazliu, în care jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea, îmbrăcați în costume de astronauți, sunt opriți să urce la bord în ultima clipă, exact cum s-a întâmplat și cu show-ul Stand-up Revolution. Un roast bun, prin care Antena 1 face haz de necaz.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Trending