Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Soulfly revine cu piesa "Superstition" şi anunţă albumul "Totem"

Max Cavalera revine la 4 ani de la ultimul album Soulfly cu piesa "Superstition", care e poate cea mai frenetică şi nervoasă creaţie a sa din ultimii ani. Odată cu acest single a sosit şi vestea că Soulfly ne pregăteşte un nou album numit "Totem". Detalii aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Lyric Video Soulfly Superstition
Lyric Video Soulfly Superstition │ FOTO: Soulfly

"Superstition" este o piesă scurtă şi la obiect, cu momente de thrash glorios, amintind de Slayer sau perioada de aur Sepultura. Ce e bizar e să îi auzim vocea lui Max Cavalera cu atât de mult ecou. Videoclipul cu versuri al acestui single este plin de simboluri asociate marilor culturi central, sud şi nord americane, în frunte cu cea amerindiană. De văzut dacă vom auzi şi elemente electronice şi mixaje inedite cum era cazul piesei "The Summoning" de pe albumul "Ritual" din 2018. De atunci Soulfly nu a mai lansat vreun material.

Cine ascultă cu atenţie melodia nouă, aude şi clasicele elemente tribale, pe care Max le strecoară în fiecare creaţie Soulfly şi o făcea şi în perioada Sepultura. "Totem", albumul cu numărul 12 al trupei va sosi pe 5 august 2022, prin casa de discuri Nuclear Blast. Noul LP a fost înregistrat la Platinum Underground, în Mesa, Arizona, prin aportul lui John Aquilino şi Arthur Rizk, care s-au ocupate de producţie alături de John Powers şi Max Cavalera.

Vom auzi şi invitaţi speciali pe acest material, precum John Powers de la Eternal Champion, Chris Ulsh de la Power Trip şi John Tardy de la Obituary. Rizk a cântat şi la chitară pe melodii (chitara principală), iar în CV-ul său se află colaborări cu Kreator, Municipal Waste şi Code Orange. Artwork-ul albumului este o creaţie a lui James Bousema. Solistul Max Cavalera consideră "Totem" o sărbătorire a naturii sale spirituale. Este rezultatul unei sesiuni de compoziţie alături de Zyon Cavalera, fiul solistului, care este şi toboşar Soulfly.

Iată tracklist-ul acestui LP:

01. Superstition
02. Scouring The Vile
03. Filth Upon Filth
04. Rot În Pain
05. The Damage Done
06. Totem
07. Ancestors
08. Ecstasy Of Gold
09. Soulfly XII
10. Spirit Animal

Ni se promite o colecţie de riff-uri death şi thrash, nişte groove metal, plus un sunet foarte nervos. Soulfly a concertat ultima dată în România la Metalhead Meeting 2018, împărţind scena cu Sonata Arctică, Epica şi Children of Bodom.

Trending