Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jensen Ackles revine ca Dean Winchester în prequel-ul "The Winchesters" - TRAILER

Vânătorii de monștri revin pe micile ecrane cu "The Winchesters", un prequel al îndrăgitului serial "Supernatural". Noua serie a primit un trailer oficial pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Publicat

pe

Trailer "The Winchesters"
Trailer "The Winchesters" │ FOTO: captură YouTube / The CW Network

Trailerul serialului "The Winchester" îl arată pe Dean Winchester (Jensen Ackles) drept narator, ducând telespectatorii înapoi în timp, în 1972. Povestea familiei Winchester a fost întotdeauna un mister, dar acum, Dean vrea să descopere în sfârșit cum au apărut The Winchesters, vânătorii de demoni.

În continuare, trailerul prezintă noaptea în care tatăl lui Dean și Sam, John Winchester, și-a cunoscut viitoarea soție, Mary Campbell. Întors din război, John încearcă să se bucure de confortul și liniștea de acasă când observă o luptă între două personaje. Este vorba de Mary și un demon pe care încerca să îl extermine. Astfel, John află că sunt o mulțime de entități care au planuri malefice. Cei doi formează o echipă pentru anihilarea acestor ființe. Mai mult, John și Mary vor încerca să afle adevărul despre tații lor, care au fost, de asemenea, vânători de monștri.

Ce este interesant la această intrigă este faptul că pasiunea lui John pentru vânătoare a debutat altfel în "Supernatural". Cei care au urmărit serialul, poate își amintesc că John a început să nimicească monștri după moartea lui Mary. Tragedia fusese cauzată de un demon numit Azazel. Rămâne de văzut cum vor fi împletite cele două povești.

"The Winchesters" va apărea în această toamnă și îi are în rolurile principale pe Meg Donnelly și Drake Rodger ca Mary și John. Pe lângă personajul Dean Winchester, Jensen Ackles este și producătorul executiv al serialul. Din echipă mai fac parte soția actorului, Danneel, care a apărut în mai multe episoade din "Supernatural" ca îngerul Anael, și scenaristul Robbie Thompson. Pelicula va fi realizată prin compania deținută de soții Ackles - Chaos Machine Productions, Warner Bros. Television și CBS Studios.

Cu Jared Padalecki și Jensen Ackles, "Supernatural" a debutat pe micile ecrane în septembrie 2005. Serialul s-a bucurat de succes, fiind difuzat timp de 15 sezoane (327 de episoade).

TRAILER The Winchesters:

Trending