Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Paolo Nutini anunță lansarea albumului "Last Night In The Bittersweet" și prezintă două piese noi - LIVE VIDEO

Artistul scoțian cu rădăcini italiene Paolo Nutini a revenit cu un nou album de studio. Materialul se numește "Last Night In The Bittersweet" și este prefațat de două piese dezvăluite publicului în versiune live - "Through The Echoes" și "Lose It".

Publicat

pe

Paolo Nutini - ”Last Night In The Bittersweet”
Paolo Nutini - ”Last Night In The Bittersweet” │ FOTO: Copertă album

La 8 ani de la apariția discului anterior, "Caustic Love", Paolo Nutini revine cu cel de-al patrulea material de studio. Produs de Paolo împreună cu Gavin Fitzjohn și Dani Castelar, discul cuprinde 16 piese noi și este programat să apară pe piață pe 1 iulie.

Înainte de lansare, artistul prezintă publicului două piese noi: "Through The Echoes" și "Lose It". Melodiile sunt acompaniate de două clipuri live regizate de Balan Evans și produse de Jack Bradley.

VIDEO: Paolo Nutini - "Through The Echoes" (Live In The Bittersweet)

VIDEO: Paolo Nutini - "Lose It" (Live In The Bittersweet)

Noul album al lui Paolo Nutini va fi lansat prin intermediul casei de discuri Atlantic și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului în format CD, casetă și vinil.

Tracklist "Last Night In The Bittersweet" - Paolo Nutini:

  1. "Afterneath"
  2. "Radio"
  3. "Through the Echoes"
  4. "Acid Eyes"
  5. "Stranded Words" (interlude)
  6. "Lose It"
  7. "Petrified in Love"
  8. "Everywhere"
  9. "Abigail"
  10. "Children of the Stars"
  11. "Heart Filled Up"
  12. "Shine a Light"
  13. "Desperation"
  14. "Julianne"
  15. "Take Me Take Mine"
  16. "Writer"

Vara aceasta, Paolo va susține o serie de concerte în UK și Italia, fiind confirmat și în lineup-ul unor festivaluri precum Montreux Jazz Festival (5 iulie), NoSound Festival (22 iulie), Locus Festival (23 iulie), Victorious Festival (27 august), Andalucia Big Festival (9 septembrie) și Lollapalooza Berlin (24 septembrie).

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don’t Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK, performanță menținută și cu cel de-al treilea LP, "Caustic Love", apărut în 2014.

Comentează

Trending