Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Othello Trio lansează albumul "Piano Blues made in România", printr-o serie de concerte în țară și în străinătate

Othello Trio le prezintă fanilor un proaspăt material discografic intitulat "Piano Blues made in România". Albumul va putea fi ascultat în cadrul unor concerte programate pentru această lună. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Othello Trio
Othello Trio │ FOTO: PR

"Piano blues made in Romania", proiectul muzical al Othello Trio, promovează pianul în blues și marii pianiști din istoria acestui gen muzical. Materialul reprezintă, de asemenea, creația originală a muzicianului Florentin Milcof, aka Othello.

Othello Trio este un proiect muzical unic pe piața românească, fiind fondat în 2017 de Florentin Milcof, pianistul și vocalistul trio-ului. Daniel Croitoru la tobe și Adi Chepa la bas sunt muzicieni cu experiență care vin să întregească un spectacol de calitate.

"Sunt încântat că pot prezenta publicului din România un material inedit, un parcurs prin blues-ul cu pianul, mai puțin spre deloc cunoscut în România, un album de calitate la care au muncit niște profesioniști de excepție cărora le mulțumesc", a declarat Florentin Milcof.

Florentin Milcof, aka Othello, practică pianul de la vârsta de șase ani, iar activitatea lui profesională se întinde pe patru decenii. A primit în 2001 premiul pentru cea mai bună orchestrație cu Iris Athenaeum, a contribuit la producerea a 15 albume în calitate de orchestrator, compozitor sau pianist, a cântat pe 3 continente, iar 10 ani a realizat emisiuni de radio și TV.

Programul concertelor Othello Trio:

Comentează

Trending