Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mihai Trăistariu a dezvăluit din culisele Eurovision la podcast-ul Aproximativ Discuţii de la HappyFish

Mihai Trăistariu a fost cel mai nou invitat al podcast-ului "Aproximativ Discuţii" cu DJ Gojira de la HappyFish. Cu această ocazie am aflat că Happy Fish şi-a făcut Patreon şi că Mihai Traistariu ştie multe din culisele Eurovision.

Publicat

pe

Mihai Traistariu la podcast HappyFish Aproximativ Discutii 2022
Mihai Traistariu la podcast HappyFish Aproximativ Discutii 2022 │ FOTO: HappyFish TV

S-a vorbit fără filtru şi s-a creat o chimie excelenta între podcaster şi invitat, chiar dacă ei s-au cunoscut cu 5 minute înainte de REC. Am aflat din ce cauză s-a destrămat trupa Valahia, dar s-a discutat şi despre relevanţa Eurovision. Am aflat spre exemplu că se practică telefoanele date între reprezentanţii juriului ţărilor, pentru a îşi acorda puncte unii altora. Mihai vrea neapărat să facă precum Paula Seling şi să participe de două ori la Eurovision.

Am aflat şi că a avut un mare succes cu piesa "Tornero" de la Eurovision, în special în zona Balcanilor, Grecia, Bulgaria. Artistul a avut nu mai puţin de 32 de concerte doar în Grecia (total 100 internaţional), mulţumită succesului piesei sale. În 2006, când a participat el, a câştigat Lordi prin show-ul său pirotehnic, scenic, prin vibe-ul horror al reprezentaţiei şi costumele deosebite. Mihai Trăistariu a povestit şi din experienţa sa de jurat la Eurovision, etapa preselecţiei locale.

Invitatul a explicat şi modul în care s-au redistribuit punctele de la Eurovision 2022. A fost folosit un AI care a identificat un model neobişnuit de punctare pentru România şi pentru alte câteva ţări şi le-a anulat punctajul, trecând cu zero puncte respectivelor 6 ţări. Apoi AI-ul a luat în calcul punctajele acordate de-a lungul istoriei de către acele ţări şi le-a aplicat pe unele similare. DJ Gojira a avut altă teorie şi anume că punctajul trimis de la Bucureşti era diferit de cel ajuns în Italia, iar la centralizarea datelor s-a făcut o eroare.

S-a mai discutat şi despre prezenţa lui Mihai pe OnlyFans, despre banii făcuţi acolo şi despre faptul că i s-au închis conturile de social media în perioada pandemiei. Asta pentru că a protestat contra restricţiilor a fost împotriva vaccinării şi codului verde. A vorbit cu sinceritate despre artişti care consideră că nu au talent vocal deosebit, menţionând nume ca Dorian Popa, trapperi, ba chiar şi pe Smiley şi Andreea Bălan, chit că ea este menţionată drept o artistă care cântă corect.

Invitatul a declarat totuşi că respectă munca din spatele lui Dorian Popa, dar nu consideră ce face el muzica. Am aflat şi că acea asociere a Valahia cu manele e provocată din cauza faptului că melodiile trupei au fost preluate şi transformate în cântece de petrecere, ca nişte coveruri. Mihai a fost în multe juriuri de talente pentru copii şi le-a văzut pe Theo Rose şi Roxen de când erau mici, cu mare potenţial.

Întregul podcast se vede în clipul YouTube şi lasă loc şi de un episod 2.

Comentează

Trending