Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mihai Mărgineanu concertează pe 30 iunie în Cluj-Napoca

Mihai Mărgineanu revine pe scenă pentru o reîntâlnire cu publicul din Cluj. Artistul va cânta pe 30 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Concert Mihai Margineanu - Fum de taverna la Sala Palatului pe 25 februarie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi pe 30 iunie atmosfera de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj cu piese precum "Zarița Zanga", "Paraschivo" sau "M-am dus să tai un copac", va aduce zâmbetul pe buzele celor prezenți cu povestiri pline de amuzament, dar și cu refrenele arhicunoscute ale celor mai îndrăgite melodii cum sunt: "Mă iubește femeile", "Gore din Chitila", "Foaie Verde, Foaie Fragă", "Jana era Croitoreasă" sau "Aviația dă senzația".

Prețuri bilete la concertul Mihai Mărgineanu la Cluj-Napoca:

  • Categoria I - 135 lei
  • Categoria II - 110 lei
  • Categoria III - 100 lei
  • Categoria IV - 80 lei
  • Categoria V - 60 lei

Pe ritmuri de folk, pop și rock artistul aduce la viață povești veritabile din muzica tradițională și lăutărească, reușind în același timp să distreze, să ridice la dans și să ofere publicului trăiri și senzații intense. Plin de ironie și autoironie, repertoriul său oferă momentele de relaxare și distracție îndelung așteptate. Mihai Mărgineanu este fără doar și poate un artist care încântă privirile și sufletele tututror românilor, indiferent de vârstă.

Muzica lui Mihai Mărgineanu este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mihai întotdeauna a avut grija să capteze publicul și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în stilul său caracteristic.

Trending