Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jodie Foster este protagonista celui de-al patrulea sezon "True Detective"

Noul sezon al serialului "True Detective" începe să-și dezvăluie distribuția. Actrița Jodie Foster a fost aleasă pentru a juca rolul principal al seriei. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jodie Foster într-un interviu pentru Vanity Fair
Jodie Foster într-un interviu pentru Vanity Fair │ FOTO: captură YouTube / Vanity Fair www.youtube.com

Informații despre sezon au apărut în luna martie a acestui an. La acea vreme, s-a făcut cunoscut faptul că noi episoade sunt în curs de dezvoltare la HBO, înglobate sub denumirea "True Detective: Night Country". Acum, detaliile continuă cu alegerea lui Jodie Foster în rolul principal al sezonului.

Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul lui Clarice din "The Silence of the Lamb" (Tăcerea Mieilor), o va interpreta pe Liz Danvers, un detectiv ce trebuie să rezolve un caz de dispariție. Împreună cu partenera sa, detectiv Evangeline Navarro, Liz Danvers caută să rezolve dispariția a șase bărbați care operează Stația de Cercetare Arctică Tsalal. Personajele vor încerca să deslușească misterul acestei dispariții ce a avut loc în orașul Ennis din Alaska. În același timp, Danvers și Navarro se vor confrunta cu o serie de probleme personale, totul conducând la o intrigă complexă și captivantă.

Pe lângă rolul lui Liz Denvers, Jodie Foster va fi și unul dintre producătorii sezonului. Echipa este completată de Issa Lopez, Alan Page Arriaga, Barry Jenkins, Adele Romanski și Mark Ceryak.

Serialul "True Detective" a fost difuzat timp de trei sezoane, între 2014 și 2019. Cel de-al treilea sezon al serialului, cu Mahershala Ali și Stephen Dorff în rolurile principale, a fost difuzat în 2019. Al doilea sezon a fost difuzat în 2015, cu Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn și Taylor Kitsch ca protagoniști, iar primul sezon a fost lansat în 2014, la cârmă fiind Woody Harrelson și Matthew McConaughey. De-a lungul celor trei sezoane, "True Detective" a primit 23 de nominalizări la premii Emmy. Serialul a câștigat cinci premii Emmy, toate pentru primul sezon.

Jodie Foster a fost nominalizată de patru ori la Premiile Oscar și a câștigat două trofee. Actrița a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolurile sale din "The Accused" și "The Silence of the Lambs". Ea a fost nominalizată pentru prima dată la categoria cea mai bună actriță în rol secundar pentru personajul Iris din "Taxi Driver". Foster a avut o serie de roluri în seriale de televiziune la începutul carierei sale, dar de atunci s-a concentrat pe roluri în filme de lungmetraj.

Comentează

Trending