Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu lansează albumul "Zodiac"

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu lansează un nou material de studio, intitulat "Zodiac", precum și un video cu versuri pentru melodia ce dă titlul albumului. LP-ul se lansează în format cd și vinil.

Publicat

pe

IRIS în deschidere pentru Foreigner la Sala Palatului 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Omul, prin natura sa curioasă, dorește să aibă toate răspunsurile vieții. Misterul corpurilor cerești și influența pe care acestea o exercită asupra lumii au guvernat lumea încă din cele mai vechi timpuri. Însă, de la studiul astrologiei până la zodiacul pe care îl citim zilnic pe diverse canale media, descoperim o diferență mare.

Zodiacul capătă în zilele noastre rolul lui Zoltar și aduce vești care de care mai ridicole. Iar noi, din dorința de a afla ce ne rezervă viitorul, nu doar că ne încredem, ba chiar ne lăsăm influențați de știrile pe care le aflăm din 'celebrul' horoscop cotidian.

Și cred că facem asta pentru că vrem calea cea mai ușoară. E mai simplu când îți spune cineva că vei avea o săptămână ușoară la serviciu, când de fapt, tu ești singurul care-și poate transforma fiecare săptămână într-una ușoară. Răspunsul e mereu în noi. Nu avem nevoie de o realitate imaginată de astre cu PR bun, ci noi avem puterea să ne imaginăm și să ne creăm propria realitate", a declarat Eliza Manda, autoarea versurilor piesei.

Nelu Dumitrescu: "Abia așteptăm să vă facem cunoștință cu albumul ZODIAC. Vă așteptăm la concerte!"

"Nu a fost scris în stele, ci chiar noi am plănuit ca lucrurile să se întâmple în acest fel. Anume ca ultima piesă pe care o prezentăm publicului înainte de lansarea oficială a noului nostru album să fie chiar single-ul care dă numele albumului. Și abia așteptăm să vă facem cunoștință cu albumul ZODIAC. Vă așteptăm la concerte!", a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Piesa a fost compusă de trupa IRIS Nelu Dumitrescu, videoclipul cu versuri fiinde realizat de Valentin Dragomir.

Lyric Video: IRIS Nelu Dumitrescu - "Zodiac"

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu va lansa noul său album luna aceasta printr-un concert de amploare în București și va fi disponibil din 20 mai în magazinele de specialitate. Ulterior va porni într-un turneu de promovare prin țară.

PUBLICITATE
Comentează
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending