Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo va cânta în cea de-a doua semifinală Eurovision 2022

Il Volo este una dintre trupele invitate să cânte pe 12 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2022. În aceeași seară, reprezentantul țării noastre, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va interpreta piesa "Llamame" și va concura alături de alte 17 țări.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

Pregătirile ediției cu numărul 66 a celei mai importante competiții muzicale internaționale, Eurovision Song Contest, ce se va desfășura la Torino, în perioada 10 -14 mai, au intrat în linie dreaptă, iar emoțiile participanților din 40 de țări se intensifică de la o zi la altă. Pe 10 și 12 mai, artiștii selecționați vor trebui să treacă prin etapele finale eliminatorii, ce vor transmise în direct de posturile de televiziune. Pe lângă piesele înscrise în concurs, momentele speciale ale celor două semifinale vor fi marcate prin recitaluri susținute de artiști de notorietate internațională.

Il Volo cântă în semifinala Eurovision 2022 de pe 12 mai

Il Volo este una dintre trupele invitate să evolueze în a doua semifinală, joi, 12 mai 2022. În aceeași seară, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va reprezentanta România cu piesa "Llamame" și va concura alături de alte 17 țări.

Artiștii Piero Barone, Gianluca Ginoble și Ignazio Boschetto vor interpreta celebra melodie "Grande Amore", single-ul cu care Il Volo a reprezentat Italia, la ediția din anul 2015 și a câștigat primul loc la televoting și al treilea în clasamentul general. La acea vreme a fost cel mai urmărit moment al serii, publicul dovedind o admirație aparte față de cei trei mari ambasadori ai muzicii italiene în lume.

Începând din data de 15 mai, cei trei artiști își vor relua turneul mondial "Il Volo Sings Morricone And More", pornind din Barcelona, urmând ca pe tot parcursul verii să fie aplaudați în cele mai prestigioase locații europene, iar din luna septembrie pe scenele din Canada și America de Nord.

Il Volo concertează la București și Cluj-Napoca în iulie

Publicul din România se va putea bucura de concertele programate pe 16 iulie, la Sala Palatului din București și pe 18 iulie, la BT-Arena din Cluj-Napoca. Este cunoscut faptul că trupa Il Volo se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră, un public fidel care nu ratează nici o ocazie de a lua parte la aceste show-uri cu adevărat speciale.

Il Volo domină lumea pop – opera internațională de peste un deceniu. În concertele "Il Volo Sings Morricone And More" acompaniați de o orchestră simfonică amplă, tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto împreună cu baritonul Gianluca Ginoble vor cuceri audiența cu un repertoriu muzical fascinant, pornind de la interpretările unice ale compozițiilor legendare semnate de Ennio Morricone și trecând prin melodiile celebre care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Program și reguli de acces pentru concertele trupei Il Volo de la București și Cluj-Napoca

Celebrul trio italian Il Volo revine în România pentru două concerte. Sâmbătă, 16 iulie, Il Volo urcă pe scena Sălii Palatului din București, iar luni, 18 iulie, trio-ul va concerta pe BT Arena din Cluj-Napoca. Consultă programul și regulile de acces pentru cele două evenimente.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

Pe scena Sălii Palatului din București, trupa Il Volo va concerta alături de Orchestra Metropolitană București condusă de dirijorul și orchestratorul Daniel Jinga, iar la reprezentația de la BT Arena, acompaniamentul muzical va fi asigurat de instrumentiștii New Hope Orchestra, sub bagheta dirijorului Flaviu Mogoșan.

Timp de două ore, spectatorii vor fi purtați într-o călătorie copleșitoare în arta marelui compozitor italian Ennio Morricone presărată cu cele mai apreciate melodii din repertoriul grupului Il Volo sau compoziții muzicale universale, precum "Nessun Dorma", "All by myself", "My Way", "Delilah", "Un amore cosi grande", "La donna e mobile", "Caruso", sau "Volare". Muzica de film inconfundabilă a unuia dintre cei mai mari compozitori și dirijori ai secolului XX, Ennio Morricone, melodiile de succes sau ariile de operă care au făcut înconjurul lumii și au scris pagini importante în istoria muzicii clasice și moderne vor fi apreciate de spectatorii care au ales să ia parte la unul dintre cele mai reușite concerte din sezonul estival.

Din dorința de a le oferi spectatorilor o experiență cât mai plăcută, organizatorii concertelor vin în întâmpinarea participanților cu informații despre programul evenimentului, precum și cu o serie de reguli de acces.

Programul concertelor Il Volo de la București și Cluj-Napoca:

Concertele de la București și Cluj-Napoca vor începe la ora specificată pe biletul de acces, respectiv ora 20:00.

Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 19:00, prin urmare, organizatorii le recomandă participanților să vină mai devreme pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a evita aglomerarea zonelor de acces.

Accesul la concertele Il Volo de la București și Cluj-Napoca:

Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Toți spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, dacă părăsesc incinta sălii de spectacol, spectatorii nu vor mai putea reveni la concert decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov2 raportate în ultimele zile, se recomandă purtarea măștii de protecție pe toată durata concertului.

Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locație participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

În zona de concert nu este permis accesul cu:

  • băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Accesul copiilor la concertele Il Volo de la București și Cluj-Napoca:

Copiii cu vârsta de până la 3 ani vor avea acces gratuit dacă sunt respectate condițiile de mai jos:

  • la intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului;
  • copiii vor fi ținuți în brațe de părinți;
  • organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;

Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending