Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo va cânta în cea de-a doua semifinală Eurovision 2022

Il Volo este una dintre trupele invitate să cânte pe 12 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2022. În aceeași seară, reprezentantul țării noastre, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va interpreta piesa "Llamame" și va concura alături de alte 17 țări.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

Pregătirile ediției cu numărul 66 a celei mai importante competiții muzicale internaționale, Eurovision Song Contest, ce se va desfășura la Torino, în perioada 10 -14 mai, au intrat în linie dreaptă, iar emoțiile participanților din 40 de țări se intensifică de la o zi la altă. Pe 10 și 12 mai, artiștii selecționați vor trebui să treacă prin etapele finale eliminatorii, ce vor transmise în direct de posturile de televiziune. Pe lângă piesele înscrise în concurs, momentele speciale ale celor două semifinale vor fi marcate prin recitaluri susținute de artiști de notorietate internațională.

Il Volo cântă în semifinala Eurovision 2022 de pe 12 mai

Il Volo este una dintre trupele invitate să evolueze în a doua semifinală, joi, 12 mai 2022. În aceeași seară, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va reprezentanta România cu piesa "Llamame" și va concura alături de alte 17 țări.

Artiștii Piero Barone, Gianluca Ginoble și Ignazio Boschetto vor interpreta celebra melodie "Grande Amore", single-ul cu care Il Volo a reprezentat Italia, la ediția din anul 2015 și a câștigat primul loc la televoting și al treilea în clasamentul general. La acea vreme a fost cel mai urmărit moment al serii, publicul dovedind o admirație aparte față de cei trei mari ambasadori ai muzicii italiene în lume.

Începând din data de 15 mai, cei trei artiști își vor relua turneul mondial "Il Volo Sings Morricone And More", pornind din Barcelona, urmând ca pe tot parcursul verii să fie aplaudați în cele mai prestigioase locații europene, iar din luna septembrie pe scenele din Canada și America de Nord.

Il Volo concertează la București și Cluj-Napoca în iulie

Publicul din România se va putea bucura de concertele programate pe 16 iulie, la Sala Palatului din București și pe 18 iulie, la BT-Arena din Cluj-Napoca. Este cunoscut faptul că trupa Il Volo se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră, un public fidel care nu ratează nici o ocazie de a lua parte la aceste show-uri cu adevărat speciale.

Il Volo domină lumea pop – opera internațională de peste un deceniu. În concertele "Il Volo Sings Morricone And More" acompaniați de o orchestră simfonică amplă, tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto împreună cu baritonul Gianluca Ginoble vor cuceri audiența cu un repertoriu muzical fascinant, pornind de la interpretările unice ale compozițiilor legendare semnate de Ennio Morricone și trecând prin melodiile celebre care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului.

Trending