Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo va cânta în cea de-a doua semifinală Eurovision 2022

Il Volo este una dintre trupele invitate să cânte pe 12 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2022. În aceeași seară, reprezentantul țării noastre, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va interpreta piesa "Llamame" și va concura alături de alte 17 țări.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

Pregătirile ediției cu numărul 66 a celei mai importante competiții muzicale internaționale, Eurovision Song Contest, ce se va desfășura la Torino, în perioada 10 -14 mai, au intrat în linie dreaptă, iar emoțiile participanților din 40 de țări se intensifică de la o zi la altă. Pe 10 și 12 mai, artiștii selecționați vor trebui să treacă prin etapele finale eliminatorii, ce vor transmise în direct de posturile de televiziune. Pe lângă piesele înscrise în concurs, momentele speciale ale celor două semifinale vor fi marcate prin recitaluri susținute de artiști de notorietate internațională.

Il Volo cântă în semifinala Eurovision 2022 de pe 12 mai

Il Volo este una dintre trupele invitate să evolueze în a doua semifinală, joi, 12 mai 2022. În aceeași seară, artistul Andrei Ursu, alias wrs, va reprezentanta România cu piesa "Llamame" și va concura alături de alte 17 țări.

Artiștii Piero Barone, Gianluca Ginoble și Ignazio Boschetto vor interpreta celebra melodie "Grande Amore", single-ul cu care Il Volo a reprezentat Italia, la ediția din anul 2015 și a câștigat primul loc la televoting și al treilea în clasamentul general. La acea vreme a fost cel mai urmărit moment al serii, publicul dovedind o admirație aparte față de cei trei mari ambasadori ai muzicii italiene în lume.

Începând din data de 15 mai, cei trei artiști își vor relua turneul mondial "Il Volo Sings Morricone And More", pornind din Barcelona, urmând ca pe tot parcursul verii să fie aplaudați în cele mai prestigioase locații europene, iar din luna septembrie pe scenele din Canada și America de Nord.

Il Volo concertează la București și Cluj-Napoca în iulie

Publicul din România se va putea bucura de concertele programate pe 16 iulie, la Sala Palatului din București și pe 18 iulie, la BT-Arena din Cluj-Napoca. Este cunoscut faptul că trupa Il Volo se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră, un public fidel care nu ratează nici o ocazie de a lua parte la aceste show-uri cu adevărat speciale.

Il Volo domină lumea pop – opera internațională de peste un deceniu. În concertele "Il Volo Sings Morricone And More" acompaniați de o orchestră simfonică amplă, tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto împreună cu baritonul Gianluca Ginoble vor cuceri audiența cu un repertoriu muzical fascinant, pornind de la interpretările unice ale compozițiilor legendare semnate de Ennio Morricone și trecând prin melodiile celebre care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Trioul Il Volo va susține trei concerte în România, la Cluj-Napoca, Oradea și București

Celebrul trio IL VOLO va concerta în România la Cluj-Napoca, Oradea și București. Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble vor urca mai întâi pe scena de la BT Arena, pe 30 septembrie. După Cluj, va urma concertul în premieră de la Oradea Arena, pe 2 octombrie. Ultima lor oprire programată în acest an în România va fi pe 4 octombrie la Sala Palatului din capitală.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

La finalul lunii septembrie, trioul Il Volo revine în România pentru 3 concerte de excepție. Tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto alături de baritonul Gianluca Ginoble vor cânta pe 30 septembrie, la BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 2 octombrie la Oradea Arena, iar pe 4 octombrie la Sala Palatului din București. Artiștii italieni vor fi acompaniați de o orchestră simfonică amplă, alcătuită din peste 30 de muzicieni profesioniști.

Cei trei artiști italieni călătoresc în jurul lumii încă din primăvara lui 2023, ajungând inclusiv în Japonia, Canada, Statele Unite și Australia. Show-urile lor cuprind interpretările inconfundabile ale unora dintre cele mai cunoscute arii de operă, melodii pop legendare, dar și hiturile care i-au consacrat. Il Volo a concertat și în locații italiene spectaculoase, precum Teatrul Antic din Taormina și Arena din Verona, înregistrând un număr record de spectatori.

Noul format de concert IL VOLO

Noul format de concert Il Volo aduce în prim-plan calitățile vocale surprinzătoare ale fiecărui membru în parte. Trei personalități artistice total diferite care se completează armonios grație pasiunii comune pentru muzică și a vocilor versatile excepționale. Cu un repertoriu bine definit și un concept scenic clasic, noul spectacol Il Volo se bucură de succes imens în rândul publicului de pe toate continentele.

„Marea provocare și dificultate a unui artist este să mențină succesul. De 15 ani suntem nedespărțiți. Avem respect și stimă unul pentru celălalt: până la urmă, doar așa putem merge înainte. Este minunat faptul că după toți acești ani, marile arene devin neîncăpătoare. Înseamnă că munca noastră constantă, alături de echipa puternică și unită care ne însoțește dă roade și acesta este cel mai important lucru. Să-ți poți exprima pasiunea la niveluri exponențiale și să știi că de la New York până la Tokyo există cineva care te așteaptă este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist. Marea bucurie este să le poți cânta acelor oameni care nu ne abandonează și vin să ne asculte de fiecare dată. Vom continua să le oferim proiecte de calitate și le promitem că întâlnirile noastre din sălile de spectacole vor rămâne în suflete ca fiind cele mai frumoase amintiri.” au transmis membrii Il Volo.

Concertul crossover al trupei IL VOLO ce va fi prezentat și pe scenele din Cluj, Oradea și București, cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului. „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” sau „Grande Amore” sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului completat cu momente fine de umor.

Biletele pentru concertele programate la BT-Arena Cluj-Napoca (30 septembrie), Oradea Arena (2 octombrie) și la Sala Palatului București (4 octombrie) pot fi achiziționate online, urmând linkurile de mai jos, din agenda InfoMusic. Prețurile pornesc de la 150 de lei, crescând în funcție de categoria de loc și de sala de spectacol.

Citește în continuare

Trending