Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește-l pe Harry Styles în trailerul filmului "Don't Worry Darling" - VIDEO

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru "Don’t Worry Darling”, un thriller psihologic regizat de Olivia Wilde. În rolurile principale joacă Florence Pugh și Harry Styles. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Don't Worry Darling"
Trailer "Don't Worry Darling" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Trailerul a debutat public la ediția din acest an a CinemaCon, unul dintre cele mai importante evenimente despre industria cinematografică. Acum, trailerul a fost lansat online, ajungând la toți cei care vor să îl urmărească pe Harry Styles și în ipostaza de actor. Filmul ajunge în cinematografe pe 23 septembrie 2022.

"Don't Worry Darling" este un thriller psihologic cu acțiunea plasată în anii 1950. Pelicula se concentrează asupra lui Jack (Harry Styles), membru al unei operațiuni secrete cunoscută sub numele de Victory Project și soției acestuia, Alice (Florence Pugh). Alice începe să neglijeze activitățile sale de gospodină și devine interesată de activitățile misterioase ale soțului său. Viața femeii se schimbă radical după ce află adevărul tulburător din spatele acestora.

Potrivit unui sinopsis dezvăluit de Warner Bros., Alice și Jack sunt norocoși că locuiesc în Victory, orașul experimental ce găzduiește bărbații care lucrează la operațiunea ultrasecretă Victory și familiile acestora. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie. Tot ceea ce cer în schimb este angajamentul categoric față de Project Victory. Dar când încep să apară breșe în viața lor idilică, expunând crâmpeie din ceva mult mai sinistru care există dincolo de fațada atrăgătoare, Alice nu se poate abține să pună la îndoială ce fac ei în Victory și de ce. Cât de mult este Alice dispusă să piardă pentru a dezvălui ceea ce se întâmplă cu adevărat în paradis?

Alături de Pugh și Styles, distribuția îi mai include pe Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Sydney Chandler, Nick Kroll și însăși Olivia Wilde. "Don't Worry Darling" marchează primul rol principal al lui Harry Styles. Anterior, artistul a avut o apariție scurtă în filmul "Dunkirk", lansat în 2017.

TRAILER Don't Worry Darling

Trending