Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Florin Călinescu renunță la televiziune; Show-ul de la Prima TV s-a încheiat după un sezon

După o lungă carieră în televiziune, Florin Călinescu anunță că nu-și dorește să mai apară pe sticlă. Reputatul realizator TV nu mai colaborează cu Prima TV și are alte idei de proiecte, pentru mediul online.

Publicat

pe

Florin Călinescu în podcastul lui Micutzu
Florin Călinescu în podcastul lui Micutzu │ FOTO: Captură YouTube

În toamna anului trecut, Florin Călinescu începea colaborarea cu Prima TV, după o plecare intens mediatizată de la Pro TV. Producția "Florin Călinescu Show" a avut premiera la Prima pe 19 octombrie 2021 și a fost difuzată săptămânal, timp de două luni, în fiecare marți, miercuri și joi.

După o lună de la debutul acestei emisiuni, Călinescu indica printr-o postare pe Facebook lipsa unor "specialiști" care să-l ajute pe partea de comunicare din online. Rating-urile show-ului au fost sub așteptări, potrivit PaginadeMedia, Prima TV nereușind să intre în TOP 10 pe niciunul dintre targeturi.

Florin Călinescu: "Mă credeți, nu mă credeți, nu am apelat la specialiști ca să știu cum să comunicăm"

"Sunt zăpăcit total de schimbările astea din fb. Mă credeți, nu mă credeți, nu am apelat la specialiști ca să știu cum să comunicăm. Fac o emisiune pe PRIMA tv, marți, miercuri, joi, de la 20:00. Deocamdată. Live.

Am tot felul de semnale de la voi și voi ține cont de ele", scria Florin Călinescu pe Facebook în noiembrie 2021.

Înainte de Crăciun, producția "Florin Călinescu Show" a fost întreruptă. Prima TV nu a comunicat motivul la momentul respectiv, și nici ulterior, iar realizatorul TV nu a declarat nimic oficial. Potrivit unor informații "pe surse", acesta și-ar fi dorit schimbarea formatului, însă niciuna din variantele propuse de post nu l-ar fi mulțumit.

Florin Călinescu: "Televiziunea a murit. Trăiască internetul!"

După diverse speculații pe tema acestei întreruperi a show-ului de la Prima TV, Florin Călinescu face la câteva luni distanță primul anunț oficial. Acesta a dezvăluit într-un mesaj publicat pe Facebook ce planuri are, confirmând plecarea de la Prima TV și concluzionând că televiziunea nu mai este ce a fost.

"Televiziunea a murit. Trăiasca internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înteleg ce înseamnă treaba asta. În cateva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-ormă, cu conținut", a scris Florin Călinescu pe Facebook în urmă cu câteva ore.

Cele 30 de ediții ale producției "Florin Călinescu Show" pot fi urmărite integral pe YouTube, pe canalul dedicat.

Trending