Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Familia Bundy revine cu o versiune animată

Clasicul serial "Familia Bundy" (Married...With Children) revine în atenția fanilor într-o nouă variantă. Proiectul va reuni distribuția originală. Te invităm să citești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Distribuția "Married...With Children"
Distribuția "Married...With Children" │ FOTO: captură YouTube / Married With Children

Anii '90 își fac din nou apariția, de data aceasta cu o versiune animată a serialului "Married...With Children". Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate și David Faustino își vor relua rolurile. Noua versiune a sitcomului este scrisă de Alex Carter (producătorul executiv al serialului "Family Guy"). Sony Pictures Television, care deține și distribuie serialul original, lucrează la proiectul animat în discuție de peste un an și a încheiat deja contracte cu protagoniștii din "Married… with Children".

Potrivit Deadline, momentan nu se știe ce serviciu de streaming va transmite seria animată. Se pare că platformele Fox, Hulu și Peacock sunt interesate de acest proiect. "Married… with Children", care a fost difuzat în perioada 1987-1997 pe Fox, este un serial emblematic pentru rețea. Considerată una dintre cele mai influente emisiuni TV din cultura pop, "Married...With Children" s-a numărat printre primele serii originale pe care Fox le-a găzduit. În plus, serialele animate pentru adulți reprezintă o marcă a serviciului de streaming, Fox având în bibliotecă numeroase astfel de producții, printre care "The Simpson" și "Family Guy".

În ceea ce privește Hulu și Peacock, aceste platforme de streaming transmit serialul original despre familia Bundy, iar adăugarea noului proiect le-ar îmbunătăți colecția actuală și le-ar aduce noi spectatori.

Unul dintre cele mai longevive seriale de comedie, "Married… with Children" a fost difuzat timp de 11 sezoane. Creat de Michael G. Moye și regretatul Ron Leavitt, seria urmărește viața lui Al Bundy, un vânzător de pantofi pentru femei, a soției sale Peggy și copiii lor, Kelly și Bud.

VIDEO: Scenă din "Married...With Children"

Trending