Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

East European Comic Con 2022 are loc în august; Află cine este primul actor invitat

Un actor cunoscut pentru rolul lui Red Skull în filmele blockbuster "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame" va participa la East European Comic Con 2022. Cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video și benzi desenate ajunge anul acesta la cea de-a zecea ediție.

Publicat

pe

Ross Marquand
Ross Marquand │ FOTO: Easr European Comic Con

Ross Marquand este primul invitat al ediției din 2022 al East European Comic Con. El va lua parte la eveniment în zilele de 27 și 28 august (sâmbătă și duminică). Actorul este cunoscut pentru rolul lui Aaron din celebra serie The Walking Dead, dar și pentru interpretarea emblematică a lui Red Skull în filmele blockbuster "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame".

Ross Marquand l-a înlocuit atunci pe Hugo Weaving ca Red Skull în universul Marvel și, astfel, a devenit parte din cel mai bun film cu supereroi din istorie. Conform încasărilor, "Avengers: Endgame" deține recordul de a fi depășit peste 2 miliarde de dolari la box office.

Totodată, Ross s-a remarcat și ca un foarte bun actor de voiceover în diferite producții precum "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" și "What If…(Ultron)", "Phineas & Ferb", "Conan" sau jocul Battlefield Hardline. Mai mult decât atât, la East European Comic Con fanii au șansa de a-l vedea imitând o mulțime de personalități, de la Sylvester Stallone la Matthew McConaughey, un talent care i-a adus rolul principal din miniseria "Impress Me".

În perioada următoare, East European Comic Con va anunța noi și noi atracții și invitați. Evenimentul se va desfășura în perioada 26 - 28 august la complexul Romexpo din București.

Bilete la East European Comic Con 2022:

  • Abonament - 120 lei
  • Bilet vineri - 35 lei
  • Bilet sâmbătă - 60 lei
  • Bilet duminică - 50 lei

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producțîi de top că Game of Thrones, Casă de Papel, Gossip Girl, The Witcher, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

East European Comic Con a devenit destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Coneste cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 26 august 2022

East European Comic Con 2022

Loc
Romexpo

Trending