Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ Hugo, semifinalist Românii au talent, va mixa la SAGA Festival 2022

DJ Hugo Arthur, semifinalist al show-ului Românii au talent și nominalizat la premiul de originalitate, va urca pe una dintre scenele SAGA Festival la începutul verii. Impresionați de talentul lui incredibil și de capacitatea de a face spectacol, organizatorii festivalului l-au invitat să facă parte din line-up-ul celei de-a doua ediții SAGA, care va avea loc în perioada 3-5 iunie, la Arena Națională din București. 

Publicat

pe

DJ Hugo Arthur
DJ Hugo Arthur │ FOTO: Captură YouTube

"Părinții mi-au spus că au o veste bună, m-au sfătuit să mă așez pe pat și în momentul în care mi-au spus că voi mixa la SAGA Festival, m-am bucurat enorm că visul mi s-a împlinit acum. Vestea, pe care am primit-o cu brațele deschise, este un lucru extraordinar, mai ales că mi se întâmplă la o vârstă fragedă.

Îmi doresc să le ofer fanilor festivalului un show spectaculos, să danseze și să se simtă minunat, să le transmit din energia mea. M-am pregătit în tot acest timp pentru un festival, deși nu știam când mi se va oferi această ocazie. Setul cu care o să vin la SAGA mă reprezintă", a spus DJ Hugo.

DJ Hugo poate fi votat pentru câștigarea premiului de originalitate la Românii au talent, în finala de pe 27 mai, iar peste o săptămână, tânărul DJ va putea fi văzut și ascultat la SAGA Festival, unde le va aduce festivalierilor un mix vibrant.

Hugo a primit patru de DA la audițiile de la Românii au talent 2022. Îi puteți afla povestea de viață din articolul nostru, unde veți regăsi și un fragment din cadrul primului său moment de pe scena emisiunii.

VIDEO: DJ Hugo Arthur în semifinala Românii au talent 2022

SAGA aduce în iunie un concept inedit, un mix eclectic de artiști, genuri EDM și sound-uri care vor asigura distracția festivalierilor și dorința de a dansa până dimineața. Pe lângă scena principală, scenele underground vor fi locul perfect pentru stiluri precum tech house, techno și nu numai. Arena Națională și parcul care o împrejmuiește vor fi complet transformate într-un loc în care imposibilul devine posibil și dorințele încep să prindă contur.

Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza, Ofenbach, Purple Disco Machine, R3HAB, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, Timmy Trumet și mulți alți artiști internaționali și locali vor veni la București în weekend-ul 3 - 5 iunie.

Bilete SAGA Festival 2022:

  • General Acces - 599 lei
  • General Acces Plus - 699 lei
  • Abonament VIP - 899 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iunie 2022

SAGA Festival 2022

Loc
Arena Națională

Trending