Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Disney+ se lansează în România pe 14 iunie şi vine cu o ofertă specială la debut

Peisajul local de streaming e gata să se îmbogăţească cu un nou serviciu din luna iunie 2022. Disney+ vine în România de pe 14 iunie 2022 şi debutul său e marcat de o ofertă exclusivă la lansarea în ţara noastră. E vorba despre plata a 8 luni pentru un abonament de 2 luni.

Publicat

pe

Oferta lansare Disney Plus Romania 2022
Oferta lansare Disney Plus Romania 2022 │ FOTO: Disney+

Cei care se înregistrează din timp vor plăti 239.9 lei pentru 12 luni de abonament, deşi acea sumă ar fi echivalentul a doar 8 luni. Începând de pe 10 mai 2022 doritorii se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă la debut. Super oferta expiră pe 13 iunie la miezul nopţii şi poate fi activată de cei înregistraţi până în data de 26 iunie 2022.

Dacă doriţi un abonament lunar, costul este de 29.9 lei pe lună. Fără promoţie abonamentul anual este 299.9 lei.

Ce beneficii aduce Disney+ ?

Serviciul de streaming Disney+ aduce vizionare pe 4 ecrane simultan, descărcări nelimitate pe 10 dispozitive şi IMAX Enhanced pentru anumite filme şi seriale. Puteţi crea până la 7 profiluri diferite, inclusiv unele pentru cei mici, cu o interfaţă specială şi control parental. Printre producţiile incluse în generosul catalog Disney+ se numără serialele Star Wars ("Book of Boba Fett", "The Mandalorian" şi în curând şi "Obi-Wan Kenobi"), dar şi serialul "Moon Night", producţie Marvel care tocmai s-a încheiat.

"Shang-Chi", filmul lansat anul trecut e de asemenea inclus, alături de producţii precum "Cruella" (Oscar pentru costume), "Luca", o sumedenie de filme Pixar, Avengers şi serialul "The Simpsons". Veţi mai putea viziona şi filmul "Free Guy" cu Ryan Reynolds, regizat de amuzantul Taika Waititi, care s-a ocupat de "Thor 3" şi "What We Do în the Shadows".

De la National Geographic, abonații se pot bucura de seria originală Disney+ "Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum", în care Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înțelepciune și dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare și informații ştiinţifice și istorice fascinante.

Comentează

Trending