Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Daredevil s-ar putea întoarce cu o nouă serie găzduită de Disney+

Ziua avocat, noaptea supererou, Daredevil ar putea reveni în atenția fanilor cu aventuri noi și periculoase. Producția ar putea fi transmisă de Disney+, platforma ce găzduiește cam toate proiectele Marvel. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Daredevil în trailerul sezonului 2
Daredevil în trailerul sezonului 2 │ FOTO: captură YouTube / Netflix

În ultima vreme au circulat numeroase zvonuri că un nou serial despre Daredevil este în lucru. Informația a fost alimentat de faptul că doi protagoniști ai seriei "Daredevil" (găzduită până recent de Netflix), au apărut în niște producții recente marca Marvel. Charlie Cox l-a jucat din nou pe Matt Murdock aka Daredevil în filmul "Spider-Man: No Way Home", în timp ce Vincent D'Onofrio a revenit în pielea lui Wilson Fisk, alias Kingpin, în seria "Hawkeye". Cu toate acestea, nicio distribuție nu a fost anunțată până acum, așa că niciunul dintre actori nu este confirmat să joace în viitoarea serie.

Cu toate acestea, se pare că proiectul ia avânt odată cu angajarea lui Matt Corman și Chris Ord. Potrivit Variety, cei doi au semnat un contract pentru a scrie scenariul și a produce viitoarea serie "Daredevil". Angajarea celor doi scenariști și producători este singurul detaliu anunțat până acum despre proiect. Marvel nu a făcut încă niciun anunț public.

Matt Corman și Chris Ord sunt cunoscuți pentru seria "Covert Affairs", cu Piper Perabo și Christopher Gorham în rolurile principale. Producția a fost difuzat timp de cinci sezoane, între 2010 și 2014. Printre cele mai recente proiecte ale celor doi se numără "The Enemy Within", "The Brave" și "Containment".

Revenind la "Daredevil", fanii au dorit mai mult conținut despre acest supererou de când seria a fost anulată în 2018, după trei sezoane. Totuși, aceștia au avut de așteptat deoarece contractul cu Netflix includea o clauză care împiedica orice personaj din producțiile Marvel de pe Netflix să apară pe alte platforme timp de doi ani după anulare.

Așteptarea ar putea lua sfârșit acum, mai ales că Disney+ încearcă să "colecționeze" toți eroii Marvel. Așa cum s-a menționat anterior, serviciul de streaming are în bibliotecă o mulțime de producții Marvel. Cea mai recentă serie transmisă a fost "Moon Knight", cu Oscar Isaac în rolul principal. Următoarea pe listă este "Ms. Marvel", care va avea premiera pe 8 iunie, urmată pe 17 august de "She-Hulk: Attorney at Law", care a lansat primul trailer la începutul acestei săptămâni.

TRAILER: Daredevil sezonul 3:

Trending