Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește-l pe Daniel Radcliffe în primul trailer despre Weird Al Yankovic - VIDEO

Daniel Radcliffe îl interpretează pe Weird Al Yankovic într-un viitor film biografic despre legendarul muzician și parodist. Pelicula a primit primul trailer oficial, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Publicat

pe

Trailer "WEIRD: The 'Weird Al' Yankovic Story"
Trailer "WEIRD: The 'Weird Al' Yankovic Story" │ FOTO: captură YouTube / The Roku Channel

Intitulat "WEIRD: The 'Weird Al' Yankovic Story", filmul a fost scris de Yankovic însuși împreună cu Eric Appel, care ocupa și funcția de regizor. Filmul biografic va explora fiecare fațetă a vieții lui Yankovic, de la ascensiunea sa fulgerătoare către succes, încununată cu hit-uri ca "Eat It" și "Like a Surgeon", până la aventurile sale amoroase și stilul de viață nonconformist.

Potrivit unui comunicat de presă, <<"WEIRD: The 'Weird Al' Yankovic Story" duce publicul într-o călătorie cu adevărat incredibilă prin viața și cariera lui Yankovic, de la un copil dotat până la cea mai mare legendă muzicală a tuturor timpurilor>>.

Pe lângă Daniel Radcliffe, distribuția "WEIRD: The 'Weird Al' Yankovic Story" este completată de Evan Rachel Wood în rolul Madonei și Rainn Wilson în rolul eroului și mentorul lui Yankovic, gazda radio Dr. Demento. Julianna Nicholson și Toby Huss joacă rolul părinților lui Yankovic, Mary și Nick.

Filmul biografic va fi disponibil pe platforma The Roku Channel în toamna acestui an. O dată exactă de lansare nu a fost încă anunțată.

Yankovic, câștigător de cinci Premii Grammy, este cel mai bine vândut artist de înregistrări de comedie din toate timpurile. "Mandatory Fun", lansat în 2014, a fost primul album de comedie din istorie care a debutat pe locul nr. 1 în topul Billboard Top 200. Yankovic a produs numeroase hit-uri, inclusiv "White & Nerdy", "Another One Rides the Bus" sau "Smells Like Nirvana".

TRAILER "WEIRD: The 'Weird Al' Yankovic Story"

PUBLICITATE
Comentează

Trending