Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertele Zucchero din România au fost amânate pentru 2023

Venirea lui Zucchero se lasă așteptată pentru fanii din România. Managementul artistului a anunțat că o parte din turneul european a fost amânată pentru anul viitor. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

Mtime Entertainment și Miradue, organizatorii concertelor din România ale cântărețului italian Zucchero, informează că managementul artistului a luat decizia de a amâna o serie de concerte din cadrul turneului mondial, ce urmau a fi susținute în țările din zona est-europeană afectată de războiul care are loc în Ucraina.

În consecință, concertele celebrului artist, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate și se vor desfășura pe 25 iunie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 27 iunie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

INFO BILETE:

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie 2022, rămân valabile pentru noile date din 2023.

Despre Zucchero

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Trending