Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertele Zucchero din România au fost amânate pentru 2023

Venirea lui Zucchero se lasă așteptată pentru fanii din România. Managementul artistului a anunțat că o parte din turneul european a fost amânată pentru anul viitor. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

Mtime Entertainment și Miradue, organizatorii concertelor din România ale cântărețului italian Zucchero, informează că managementul artistului a luat decizia de a amâna o serie de concerte din cadrul turneului mondial, ce urmau a fi susținute în țările din zona est-europeană afectată de războiul care are loc în Ucraina.

În consecință, concertele celebrului artist, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate și se vor desfășura pe 6 iulie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 8 iulie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

INFO BILETE:

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a acestui an, rămân valabile pentru noile date din 2023. Persoanele care doresc să solicite o rambursare sau un voucher valabil pentru alte concerte organizate de aceleași companii organizatoare, se pot adresa agențiilor de bilete sau punctelor de vânzare de unde au fost cumpărate biletele, în perioada 20 iunie 2022 - 20 iulie 2022.

Despre Zucchero

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concertul Zucchero de la Cluj-Napoca a fost mutat într-o nouă locație

Concertul pe care Zucchero îl va susține în iulie 2022 la Cluj-Napoca va avea loc într-o nouă locație. Organizatorii au ales un spațiu mult mai generos, în aer liber.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

Programat inițial să aibă loc la Sala Polivalentă, concertul Zucchero din Cluj-Napoca se va bucura de o locație cu o capacitate mult mai mare. Organizatorii au mutat evenimentul pe Cluj Arena, ce poate găzdui în jur de 30,000 de spectatori. Data concertului rămâne neschimbată: 5 iulie 2022.

Bilete concert Zucchero la Cluj-Napoca

  • Categoria 1 - 310 lei
  • Categoria 2 - 280 lei
  • Categoria 3 - 260 lei
  • Categoria 4 - 200 lei
  • Categoria 5 - 180 lei
  • Categoria 6 - 160 lei
  • Loc în picioare - 90 lei
  • Loja VIP - 380 lei (include parcarea)
  • Parcare - 20 lei

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

"D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks.

Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată "September". Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, "D.O.C", cât și pe LP-ul lui Sting, "Duets".

"Nimic nu este planificat vreodată când lucrez cu Sting", mărturisește Zucchero. "M-a sunat pentru a-mi cere să scriu un text în italiană pentru o melodie pe care tocmai o compusese. Piesa mi-a plăcut foarte mult de la început, așa că am decis să lucrăm împreună la acest duet. Piesa vorbește despre perioada suspendată pe care am trăit-o în timpul verii și transmite speranța de a reveni la normal în curând. Chiar și astăzi sperăm că acest "septembrie" va sosi în curând", declara Zucherro în decembrie, când videoclipul piesei era lansat.

Citește în continuare

Trending