Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Black Mirror" se întoarce cu un nou sezon

Au trecut aproape trei ani de când cel de-al cincilea sezon al serialului "Black Mirror" a fost lansat pe Netflix, însă povestea nu s-a terminat. Seria SF a primit undă verde pentru noi episoade. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Logo Black Mirror
Logo Black Mirror │ FOTO: captură YouTube / Netflix

"Black Mirror" continuă să le livreze spectatorilor povești memorabile. Cele cinci sezoane lansate până acum au fost pe gustul publicului, "Black Mirror" aflându-se în topurile celor mai apreciate seriale. Acum, fanii au motive de bucurie. Potrivit Variety, noi episoade ale show-ului se află în lucru.

Evident, este prea devreme pentru dezvăluirea tuturor detaliilor, însă se cunoaște faptul că noul sezon va avea mai multe episoade decât sezonul anterior, care a cuprins doar trei episoade și i-a avut în rolurile principale pe Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace și Miley Cyrus.

De asemenea, Variety menționează că cel de-al șaselea sezon are o și mai mare valoare cinematografică, fiecare episod fiind tratat ca un film individual. Acest lucru este, desigur, în conformitate cu sezoanele recente din "Black Mirror", în care episoadele depășeau de obicei 60 de minute și înglobau o producție serioasă.

Viitorul sezon din "Black Mirror" marchează prima serie ce va fi lansată după ce creatorii serialului, Charlie Brooker și Annabel Jones, au părăsit compania lor de producție House of Tomorrow. Nu a trecut mult timp până când cei doi s-au reunit sub o nouă companie de producție, intitulată Broke and Bones. Netflix a investit rapid în companie printr-un contract în care achiziționează părți din afacere pe o perioadă de cinci ani, pentru o sumă care ar putea ajunge la 100 de milioane de dolari.

"Black Mirror" a debutat în 2011 ca un film-antologie format din trei părți. Ulterior, ideea s-a transformat într-un serial. "Black Mirror" analizează societatea modernă, în special consecințele neașteptate ale noilor tehnologii. Episoadele sunt independente și de obicei au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric. Acest serial a fost nominalizat și a câștigat numeroase premii specifice industriei.

Trending