Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au pus în vânzare biletele de o zi la NEVERSEA 2022

Fanii Neversea pot achiziționa bilete de o zi la ediția din 2022 a festivalului. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 - 10 iulie, la Constanța.

Publicat

pe

Începând de astăzi, 12 mai, fanii Neversea au ocazia să achiziționeze bilete de o zi. Doritorii au la dispoziție două variante de bilete de o zi:

  • General Access, la prețul de 37 de euro + Taxe
  • VIP, la prețul de 104 de euro + Taxe

Fanii își vor putea alege o zi din cele patru, în care să danseze până în zori pe muzica artiștilor preferați pe plaja Neversea. Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța peste 150 de artiști români și internaționali, în perioada 7 - 10 iulie.

Lineup-ul Neversea 2022

Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino și Parov Stelar.

Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt artiștii care completează lineup-ul pentru mainstage, între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams. De asemenea, fanii scenelor secundare se vor bucura și ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground: Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house. Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones.

The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă.

B Jones, Deborah de Luca, Krewella și NERVO sunt femei de succes în industria muzicală, de-a lungul anilor s-au remarcat prin seturile și producțiile lor uimitoare, au avut show-uri în întreaga lume, iar în luna iulie a acestui an vor face parte din cea de-a patra poveste Neversea.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 7 iulie 2022

Neversea 2022

Loc
Neversea Beach
Comentează

Trending